Μάικλ Ντάγκλας: Πως έζησα τον εφιάλτη της εξάρτησης του γιου μου

΄Ανοιξε την καρδιά του και μίλησε για την περιπέτεια του γιου του με τα ναρκωτικά και τους έξι μήνες στη φυλακή όπου οδηγήθηκε.

maikl-ntagklas-pws-ezisa-ton-efialti-tis-eksartisis-tou-giou-mou
SHARE THIS
0
SHARES

 «Η εξάρτηση του γιου μου ήταν ένας εφιάλτης για όλους. Ήταν μία αγχωτική, επίπονη και δύσκολη ιστορία για όλους μας», δήλωσε ο Μάικλ Ντάγκλας ανοίγοντας τα χαρτιά και την καρδιά του στο Radio Times για την τεράστια περιπέτεια του γιου του, Κάμερον, με τα ναρκωτικά που του «στοίχισαν» 6 μήνες φυλακή.

 Ο γιος του σήμερα είναι 39 χρόνων και, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, τα έχει αφήσει όλα στα παρελθόν. Πριν συμβεί αυτό, όμως, η οικογένεια έζησε πολύ δύσκολες στιγμές.

Μία από αυτές τις δύσκολες στιγμές, για έναν πατέρα, ήταν η χρόνια εξάρτηση του μεγάλου γιου του, Κάμερον (από τον πρώτο του γάμο) με τα ναρκωτικά. Ο Ντάγκλας προσπαθούσε να τον στηρίξει, στέλνοντας τον στα καλύτερα κέντρα απεξάρτησης, όμως, εκείνος δεν ήθελε να βοηθήσει τον εαυτό του.

Οι σχέσεις πατέρα και γιου δοκιμάστηκαν. ΄Οταν ο Κάμερον συνελήφθη το 2010 έχοντας στην κατοχή του ηρωίνη και αμφεταμίνες οι δυο τους είχαν διακόψει κάθε επαφή. Οι κατηγορίες, που τον βάραιναν δεν ήταν μόνο της κατοχής για προσωπική χρήση, αλλά και της πώλησης. Έτσι, ο γιος Ντάγκλας πέρασε τα σίδερα της φυλακής κι έμεινε για τα επόμενα 6 χρόνια. Πριν έναν χρόνο, ωστόσο, έγινε πατέρας, οι σχέσεις του με τον διάσημο πατέρα του αποκαταστάθηκαν πλήρως και σήμερα ο Μάικλ μιλάει με περηφάνια για το γιο του, που κατάφερε να τα αφήσει όλα πίσω, και να ξεκινήσει μία «καθαρή» ζωή.

Ναι, σήμερα είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος, πατέρας και παππούς έχοντας, βέβαια, αφήσει πίσω και τη δική του μάχη με τον καρκίνο, πριν λίγα χρόνια, από την οποία βγήκε νικητής.

 

ΦΩΤΟ: EPA

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook