Μαλλιοτράβηγμα μεταξύ Ασλανίδου και Βανδή

Γιατί τρέχουν οι κριτές του «the Voice» και γιατί η Ασλανίδου τραβάει τα μαλλιά της Βανδή; Δείτε εικόνες και βίντεο και θα καταλάβετε

SHARE THIS
0
SHARES

Οι τέσσερις κριτές του «Voice» τρέχουν αλαφιασμένοι στους διαδρόμους ξενοδοχείου, η Μελίνα Ασλανίδου προσπαθεί να σταματήσει τη Δέσποινα Βανδή που προηγείται... τραβώντας τα μαλλιά της! Πού έγιναν όλα αυτά; Στα γυρίσματα για το τρέιλερ του "The Voice 2", που αμέσως μετά τις εκλογές και τον τελικό του «Dancing with the stars» αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

 

Στο σποτ βλέπουμε τους τέσσερις κριτές ντυμένους με βραδινά ρούχα (εξαιρείται ο Μιχάλης των Stavento που έχει το δικό του στυλ) στους διαδρόμους ξενοδοχείου να ακούνε ξαφνικά μια φωνή που τους τραβάει την προσοχή. Εκεί σταματούν τα πρώτα teasers, όμως όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ακολουθεί ένα... άγριο ανθρωποκυνηγητό μεταξύ τους, ώστε να προλάβουν ο καθένας πρώτος να φτάσει στην ποθητή φωνή.

 

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τα πρώτα teasers του τάλεντ σόου, που -ως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή- αναμένεται να βγει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 στις 15/2.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook