X

Μανώλης Παπακαλιάτης: Ο πατέρας του Χριστόφορου κάνει μία αποκάλυψη και δηλώνει υπερήφανος για τον γιο του

Για τον γιο του Χριστόφορο, μίλησε σε συνέντευξή του σε κρητικό μέσο ο Μανώλης Παπακαλιάτης, αναφέροντας την υπερηφάνεια που νιώθει ως γονέας.

Γράφει: TheToc team
NDP

Για τον γιο του Χριστόφορο, μίλησε σε συνέντευξή του σε κρητικό μέσο ο Μανώλης Παπακαλιάτης, αναφέροντας την υπερηφάνεια που νιώθει ως γονέας, αλλά και αστείες στιγμές από τα παιδικά χρόνια του αγαπημένου σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Ο κ. Μανώλης Παπακαλιάτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Winner" του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού "CRETA" και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του.

Αναφερόμενος στον ταλαντούχο γιο του, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τόνισε πως αισθάνεται περήφανος ενώ εξιστόρησε και ένα περιστατικό, προκειμένου να περιγράψει τη σχέση του παιδιού του με τον αθλητισμό:

"Δεν μπορεί να μην είναι κάποιος γονέας υπερήφανος όταν βλέπει τα παιδιά του να πηγαίνουν καλά, να ανεβαίνουν… Ο Χριστόφορος από μικρός είχε μια κλίση στο καλλιτεχνικό κομμάτι, θεωρώ ότι κάτι πήρε από τη γιαγιά του, τη μητέρα μου, η οποία ήταν ζωγράφος. Ερασιτέχνης μεν, αλλά ήταν ζωγράφος. Δεν έχει ιδέα από αθλητισμό… Θυμάμαι όταν έπαιξε το πρώτο παιχνίδι διαιτησίας ο Γιάννης ο Ράλλης, ήταν το 1983 λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Είχε παίξει Α1 το παιχνίδι Ολυμπιακός – Πανελλήνιος.

Διαβάστε Επίσης

Είχαμε πάει μαζί με φίλους, τότε της ΟΔΚΕ (Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος) και είχα πάρει το Χριστόφορο μαζί μου. Του λέω "κάτσε να δεις το παιχνίδι. Ούτε έδειξε κανένα ενδιαφέρον, κατευθείαν σηκώθηκε κι έφυγε".


Η συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: