Μαντάμ Τισό: Εκτακτα μέτρα ασφαλείας για....παρενόχληση στην κέρινη Μινάζ

Είναι χυμώδεις, εκρηκτικά και στα ... τέσσερα. Τι κι αν είναι κέρινη; Η Νίκι Μινάζ (ως ομοίωμα) έχει προκαλέσει πονοκεφάλους στο Μαντάμ Τισό. Δείτε γιατί:

mantam-tiso-ektakta-metra-asfaleias-giaparenoxlisi-stin-kerini-minaz
SHARE THIS
0
SHARES

    Είναι ίσως ένα από τα πιο πετυχημένα ομοιώματα του Μουσείο Τισό - στο παράρτημά του στο Λας Βέγκας.Ο λόγος για το κέρινο ομοίωμα της Νίκι Μινάζ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το τολμηρό βίντεο κλιπ Anaconda. Ακριβώς σαν το βίντεο, η  32χρονη «καυτή» ράπερ Μινάζ είναι ντυμένη μόνο με ένα μαύρο κορμάκι με χρυσές αλυσίδες. Οπως, ίσως, ήταν αναμενόμενο, η ... παρουσίασή της αυτή έχει προκαλέσει ποικίλες ατασθαλίες από επισκέπτες του Μουσείου που - τι να κάνουν οι άνθρωποι; - σκανμδαλίζονται.

 

  Αποτέλεσμα, το Μουσείο να χρειαστεί επιστρατεύσει νέα μέτρα ασφαλείας  έπειτα από μία σειρά απρεπών επεισοδίων και άσεμνων χειρονομιών πιου είχε προκαλέσει η πληθωρική και εκρηκτική Νίκι Μινάζ. 

 

   Εκτός από  μέτρα ασφαλείας, το κέρινο ομοίωμα της Μινάζ έχει προκαλέσει και μπόλικη αμηχανία στους υπευθύνους του Μουσείου που θεωρούν ότι μ' αυτό τον τρόπο θίγεται το προφίλ της επιχείρησης.

 

  Το ομοίωμα της σέξι τραγουδίστριας είναι εμπνευσμένο από το τολμηρό βίντεο κλιπ του Anaconda και και είναι ντυμένο μόνο με ένα μαύρο κορμάκι με χρυσές αλυσίδες, που εξάπτει τη φαντασία.

 


 Στην επίσημη ανακοίνωση για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας του, το Μαντάμ Τισό ανέφερε ότι, αν και σκοπός του μουσείου είναι να προσφέρει στο κοινό μία διασκεδαστική εμπειρία χωρίς περιορισμούς, οι επισκέπτες έχουν υποχρέωση να δείχνουν στοιχειώδη σεβασμό στα ομοιώματα και τους διασήμους που αναπαριστούν.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook