
Mια πρωινή εμφάνιση έκανε η Μάρα Ζαχαρέα η οποία κάθε χρόνο στηρίζει το έργο του συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ".
Η παρουσιάστρια του Mega πήγε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο" όπου αγόρασε τα χριστουγεννιάτικα δώρα της. Το bazaar πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Semiramis στην Κηφισιά.
Η ίδια έκανε μια στιλάτη πρωινή εμφάνιση επενδύοντας στη μονοχρωμία, επιλέγοντας ένα γαλάζιο σύνολο.
Συγκεκριμένα φόρεσε ένα γαλάζιο πλεκτό πουλόβερ και ένα cigarette παντελόνι στην ίδια απόχρωση. Από πάνω φόρεσε ένα παρκά σε έντονο μπλε.

Συνδύασε ιδανικά το σύνολό της με λευκά loafers που έδεσαν με το λευκό πουκάμισο που είχε μέσα από το τοπ της.

Στο συγκεκριμένο bazaar είδαμε και την Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη με το σωματείο να γράφει στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε:
"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι στήριξαν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας: τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου μας, τα μέλη της Επιτροπής ELPIDA Youth, τα μέλη του Σωματείου, τους επισκέπτες, τους εθελοντές, τους χορηγούς μας! Η συγκινητικά μεγάλη προσέλευση κόσμου και η μεγάλη αγκαλιά που άνοιξε για ακόμα μια φορά η ελληνική κοινωνία στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ στέλνει το πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο μήνυμα ότι το όραμα της Ιδρύτριας του Σωματείου μας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη παραμένει πιο δυνατό από ποτέ."
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr