Η κακοκαιρία "Ελπίδα" που σάρωσε την χώρα μας "έντυσε" πολλές περιοχές της Αττικής στα λευκά αλλά προκάλεσε και πολλά προβλήματα.
Οι τυχεροί που δεν είχαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα όπως διακοπές ρεύματος ή αποκλεισμούς στον παγωμένο δρόμο, είχαν την ευκαιρία να γίνουν για λιγο παιδιά και να απολαύσουν το λευκό τοπίο.
Η Μάρα Ζαχαρέα δεν χρειάστηκε να πάει μακριά, αφού στο μπαλκόνι του σπιτιού της στην Κηφισιά συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα χιονιού και μετέτρεψε το σπίτι σε... χιονοδρομικό κέντρο.
Η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου του STAR φόρεσε τα πιο ζεστά της ρούχα και έπαιξε με το χιόνι, ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία στη λεωφόρο Κηφισίας.
"Χιονάνθρωπος στο μπαλκόνι. Το χιόνι έχει τα ευχάριστα αλλά μπορεί να φέρει και πολλά προβλήματα. Ας ελπίσουμε τα δεύτερα να τελειώσουν γρήγορα", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram η Μάρα Ζαχαρέα όπου τη βλέπουμε στο μπαλκόνι της.
Στη φωτογραφία την βλέπουμε να φοράει τις μποτες χιονιού UGG με ζεστό παντελόνι και τη μπλε οικολογική γούνα της.
Με το ίδιο outfit η Ζαχαρέα έκανε βόλτα στην Κηφισίας που έμοιαζε με ορεινό τοπίο.
"Δεν είναι η Φλώρινα… Είναι η λεωφόρος Κηφισίας… Πρωτόγνωρες εικόνες… Δεν ξέρεις που τελειώνει ο δρόμος και που αρχίζει το πεζοδρόμιο. Καλό βράδυ… Να προσέχετε.💦☃️ #snow", έγραψε στη λεζάντα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr