Μαργαρίτα της Δανίας: Η ενδυματολόγος βασίλισσα αντιγράφει την Ελισάβετ

Η 78χρονη μονάρχης μπορεί να έχει υπάρξει ενδυματολόγος, ωστόσο φαίνεται πως ακολουθεί πιστά το παράδειγμα της 92χρονης Ελισάβετ.

margarita-tis-danias-i-endumatologos-basilissa-antigrafei-tin-elisabet
SHARE THIS
0
SHARES

Μπορεί να απολαύσει έναν καλό χορό, να διασκεδάσει με ένα επεισοδιακό παιχνίδι μπριτζ ή να απορροφηθεί συζητώντας με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Η πρώτη γυναίκα που κάθησε ποτέ στον θρόνο της Δανίας έχοντας τον τίτλο της βασίλισσας ύστερα από 49 γενιές δανών βασιλέων δεν είναι μια συνηθισμένη μονάρχης. Η Μαργαρίτα δεν έχει τίποτε από το αποστειρωμένο προφίλ μιας Σκανδιναβής και μάλιστα γαλαζοαίματης: καπνίζει αρειμανίως, έχει ταξιδέψει πολύ, παντρεύτηκε ύστερα από έναν παθιασμένο έρωτα και έχει σαγηνεύσει από τον Πάπα Παύλο Ιωάννη ΙΙ ως τον Νέλσον Μαντέλα και από τον Μπιλ Κλίντον ως τον Φιντέλ Κάστρο. 

Μάλιστα, λόγω της έμφυτης κλίσης για την τέχνη έχει ασχοληθεί με το σχέδιο, τη ζωγραφική, τον χορό, τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, τη σκηνογραφία και την ενδυματολογία.

Ωστόσο, παρά την καλή σχέση της με το ντύσιμο, φαίνεται ότι ακολουθεί πιστά το στιλ της βασίλισσας Ελισάβετ, προτιμώντας πάντα έντονους χρωματισμούς στα ρούχα της για να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. 

 

 

Φωτογραφίες: Reuters 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook