X

Μαρί Σαντάλ - Άννα Μαρία: Οι glam εμφανίσεις σε μπλε, ροζ και πολύτιμες τιάρες σε βασιλικό πάρτι στη Δανία

Τα φορέματα που επέλεξαν η Μαρί Σαντάλ και η Άννα Μαρία - Οι διάσημες Ελληνίδες σχεδιάστριες που προτίμησαν για το royal event.

Γράφει: TheToc team

Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκαν τα 18α γενέθλια του Δανού πρίγκιπα Κρίστιαν στο Κάστρο Christiansborg στην Κοπενχάγη.

Ο γιος του διάδοχου του θρόνου της Δανίας Φρειδερίκου και της εξαιρετικά κομψής πριγκίπισσας Μαίρη ενηλικιώθηκε και το παλάτι διοργάνωσε εορτασμούς και ένα μεγάλο βασιλικό πάρτι.

Ο Κρίστιαν είναι εγγονός της βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας, η οποία γιόρτασε πέρυσι τα 50 χρόνια της στον θρόνο.

Στο δείπνο βρέθηκαν πολλοί γαλαζοαίματοι όπως η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου, η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας και η πριγκίπισσα Εστέλ της Σουηδίας μαζί με τους γονείς της, την πριγκίπισσα Βικτώρια και τον πρίγκιπα Ντάνιελ.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν εκπρόσωποι βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη και φυσικά δεν έλειψαν ο Παύλος, η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ και η μητέρα του, Άννα Μαρία.

Η Άννα Μαρία με την πριγκίπισσα Βενεδίκτη

Η Άννα Μαρία και η Μαρί Σαντάλ επέλεξαν δημιουργίες ελληνίδων σχεδιαστριών που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Η 77χρονη Άννα Μαρία φόρεσε για ακόμα μια φορά το μάξι μπλε φόρεμα που φόρεσε στον γάμο του γιου της Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ, μια δημιουργία Celia Kritharioti. Το συνδύασε με την τιάρα Khedive of Egypt και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Εντυπωσιακή με μάξι ροζ φόρεμα και τιάρα ήταν η Μαρί Σαντάλ.

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος

Συγκεκριμένα επέλεξε μια δημιουργία της κουμπάρας της Mary Katrantzou. Το φόρεμά της ήταν ροζ με πλισέ φούστα και μανίκια και ψηλό λαιμό με βολάν. Πρόσθεσε λάμψη με την τιάρα της και τα σκουλαρίκια με τις πέρλες. Συνδύασε το look της με μαύρα αξεσουάρ.

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα χλιδάτο royal δείπνο σε έναν επιβλητικό χώρο.

Διαβάστε Επίσης