
Στη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ γιορτάστηκε την Κυριακή 14 Μαρτίου η Ημέρα της Μητέρας και πολλοί διάσημοι έστειλαν ιδιαίτερα, γεμάτα αγάπη μηνύματα τιμώντας τις μητέρες τους, μεταξύ αυτών και η Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ.
Η νεαρή που ζει στην Αμερική δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας της από το μακρινό παρελθόν. Μάλιστα, παρατηρούμε ότι στη φωτογραφία βρίσκεται στην Ουάσινγκτον.
Προφανώς η Μαρί Σαντάλ είχε ιδιαίτερη σχέση με το στιλ και τη μόδα από μικρή, και στη συγκεκριμένη φωτογραφία έχει υιοθετήσει ένα look που θα μπορούσε να φορεθεί άνετα και σήμερα.
Με ένα φαρδύ τζιν παντελόνι, ένα γκρι πουλόβερ και ένα άνετο παλτό, η Σαντάλ φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκεται στη χιονισμένη Ουάσινγκτον.
Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για τη Μαρία Ολυμπία και όχι για την κόρη της Μαρία Ολυμπία.
Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο:

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μαρία Ολυμπία μας δείχνει παλιές φωτογραφίες της μητέρας της. Το είχε κάνει και πριν λίγους μήνες με αφορμή τα γενέθλια της Μαρί Σαντάλ.
Τότε η Μαρία Ολυμπία της ευχήθηκε Χρόνια Πολλά με μια vintage φωτογραφία της από το 1991, από μια βραδιά στο Παρίσι...
Να σημειώσουμε ότι τέσσερα χρόνια αργότερα από τότε που τραβήχτηκε η φωτογραφία, η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκε τον Παύλο, γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Ο νέος σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας
Η Μαρία-Ολυμπία, η μεγάλη κόρη της οικογένειας, είναι γνωστή για την αγάπη της για τη μόδα, ενώ η ζωή της είναι μοιρασμένη σε Αγγλία, όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας, και τη Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε και ταξιδεύει για δουλειές.
Τον τελευταίο χρόνο έχει έναν νέο αγαπημένο, ο οποίος σίγουρα δεν είναι τυχαίος. Μαζί έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και ανέβασαν τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους και τα βρετανικά ΜΜΕ δεν άργησαν να ανακαλύψουν την ταυτότητά του και τον... τραπεζικό του λογαριασμό.
Όπως προκυπτει, ο νεαρός ανήκει σε μια από τις πλουσιότερες και πιο αριστοκρατικές οικογένειες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο λόγος για τον 25χρονο Πέρεγκριν Πίρσον, γιος του Μάικλ Πίρσον ο οποιος έχει αριστοκρατικό τίτλο (τέταρτος Viscount Cowdray), και της Μαρίνα Ρόουζ Κορντλ.
Και φαίνεται ότι τα πράγματα είναι σοβαρά ανάμεσα στη Μαρία Ολυμπία και τον Πέρεγκριν, αφού έκαναν μαζί διακοπές στο σπίτι του τέως στο Πόρτο Χέλι, και ήταν παρόντες σε γεύμα μαζί με όλη την οικογένεια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr