Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Η γυμνή φωτογράφηση και οι αντιδράσεις

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου γυμνοί σε μια ανατρεπτική φωτογράφηση στο περιοδικό Down Town.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους τόλμησαν μια ανατρεπτική φωτογράφηση, βγάζοντας τα ρούχα τους και ποζάροντας στο περιοδικό DOWN TOWN που κυκλοφορεί. 

Μετά από 9 χρόνια σχέσης και 7 χρόνια γάμου, το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και δηλώνει για τη σχέση του:

«Δεν συμβιβαζόμαστε, φοράμε ακόμα τις βέρες. Δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τα υπόλοιπα ζευγάρια. Οι δυσκολίες μας ενώνουν» λένε χωρίς να διστάσουν να αποκαλύψουν ότι είχαν φτάσει στα πρόθυρα διαζυγίου πριν από λίγα χρόνια. «Υπήρξε στιγμή που φτάσαμε στον χωρισμό, αλλά το ξεπεράσαμε» λέει ο γνωστός ηθοποιός, με τη Μαρία να τονίζει: «Με τον Γιάννη έχουμε μια θυελλώδη σχέση έντασης και πάθους. Είμαστε και οι δυο εκρηκτικοί χαρακτήρες». 

Μιλώντας στις κάμερες για αυτή τη φωτογράφηση, ο Αϊβάζη είπε στους δημοσιογράφους:

«Μας έγινε μία πρόταση πολύ δελεαστική εικαστικά» αλλά και παραδέχθηκε ότι έκαναν δεύτερες σκέψεις μέχρι να πουν το «ναι».

Παράλληλα, ο ηθοποιός επεσήμανε ότι οι εν λόγω λήψεις είναι η καθημερινότητα ενός ζευγαριού και ξέσπασε κατά εκείνων που τους επέκριναν, λέγοντας:

«αυτή είναι η καθημερινότητά μας, αν την βρίσκετε πικάντικη, τι να σας πω; Οι κριτικές πάντα σε κάνουν να βελτιώνεσαι. Μερικές φορές είναι υπερβολικές, αλλά, από την άλλη, καλό είναι που υπάρχουν γιατί πάντα αναζητάς κάτι καλύτερο».

«Δεν με ενδιαφέρουν οι κακοπροαίρετες κριτικές! Όποιος θέλει αγοράζει το περιοδικό, όποιος δεν θέλει, δεν το αγοράζει. Κατάλαβες; Απλά!», κατέληξε.

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Η γυμνή φωτογράφηση και οι αντιδράσεις
 

 

 

.

.

.

.