X

Μαρία Κορινθίου: Αιθέρια και ξυπόλητη στα στενά της Αντιπάρου - Με μωβ slip dress [εικόνες]

Τις διακοπές της στην πανέμορφη Αντίπαρο απολαμβάνει η Μαρία Κορινθίου μετά το τέλος των φετινών επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Γράφει: TheToc team

Τις διακοπές της στην πανέμορφη Αντίπαρο απολαμβάνει η Μαρία Κορινθίου μετά το τέλος των φετινών επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Η ηθοποιός, έπειτα από μια ιδιαίτερη και απαιτητική σεζόν, θέλησε το φετινό καλοκαίρι να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών μέχρι να επιστρέψει στην Αθήνα για να οργανώσει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Διαβάστε Επίσης

Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από ένα γραφικό στενό της Αντίπαρου όπου βρίσκεται, στις οποίες τη βλέπουμε να κάθεται και να ποζάρει σε ένα πλατύσκαλο ξυπόλυτη, φορώντας ένα αέρινο μωβ slip dress.

"Κλασική Μαρία….Ξυπόλυτη, στα στενά της Αντιπάρου, καθισμένη σε πλατύσκαλο να μιλάω με τον κόσμο" έγραψε η Μαρία Κορινθίου στην ανάρτησή της.