
Στην πρεμιέρα της αδελφής της Δήμητρας Ματσούκα, πήγε η Μαρία Ματσούκα. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένες και στηρίζουν η μία την άλλη.
Για την εμφάνισή της θέατρο η Ματσούκα έκανε μια πολύ σέξι εμφάνιση. Συγκεκριμένα φόρεσε μια σούπερ μίνι λευκή φούστα με σκισίματα, ένα δαντελένιο κορμάκι και nude πέδιλα.

Μαζί της είχε και τον σύζυγό της Θέμη Γιαννιτσά, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο που βάφτισαν πριν από ένα χρόνο η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ματσούκα είχε συγκινηθεί μιλώντας για την αδελφή της.
"Είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου τη Μαρία και με τον αδελφό μου. Η αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειας μου. Δεν έχω ξανασυγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου σε εκπομπή. Είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να που μου συνέβη. Όμως είναι καλός ο λόγος. Η βράβευση που της είχα αφιερώσει πριν κάποια χρόνια στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ήταν για ένα έργο του Θεοτόκη, οι "Σκλάβοι δεσμά τους” σε σκηνοθεσία του Τώνη Λυκουρέση".

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Ματσούκα πρόσθεσε:
"Όταν την βλέπω στο θέατρο και στην τηλεόραση, νομίζω ότι πάντα κλαίω. Είτε είναι κωμωδία είτε είναι δράμα, εγώ θα κλάψω γιατί είμαι πολύ περήφανη. Είναι αληθινή η αδελφή μου στο συναίσθημα που βγάζει, πάντα ήταν έτσι. Πάλευε για αυτό που ήθελε και την θυμάμαι μια ζωή να παίρνει τηλέφωνα, να τρέχει σε κάστινγκ και να κάθεται να περιμένει με τις ώρες στα θέατρα. Ό,τι έχει καταφέρει, το έχει κάνει με την αξία της".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr