
Σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Μαρία Μπακοδήμου, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Η παρουσιάστρια και κριτής του J2US επισκέφτηκε κατάστημα με ρούχα και έκανε τις αγορές της.

Με total black look και γκρι πλεκτή τσάντα με χρυσή αλυσίδα, η Μαρία Μπακοδήμου έκανε έναν εντυπωσιακό συνδυασμό.
Η παρουσιάστρια φόρεσε μαύρο στενό παντελόνι, μαύρο ζιβάγκο και κοντό μπουφάν, ενώ συνδύασε το look με μαύρα country μποτάκια με μεταλλικές λεπτομέρειες.


Αγνώριστος ο Νικήτας Αργυρόπουλος: Η Μαρία Μπακοδήμου μας δείχνει το νέο look του γιου της
Τα 21 χρόνια ζωής έκλεισε ο μεγάλος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Νικήτας Αργυρόπουλος, και η περήφανη μαμά του ταξίδεψε στο Άμστερνταμ για να γιορτάσει μαζί του αυτή τη σημαντική ημέρα.
Με μακριά μαλλιά και αθλητικά ρούχα ο Νικήτας Αργυρόπουλος χαμογελά κρατώντας αγκαλιά τη μητέρα του, η οποία είναι πανευτυχής στην αγκαλιά του γιου της.
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με casual look, η Μπακοδήμου ταξίδεψε στο Άμστερνταμ για τα γενέθλια του μεγάλου γιου της.
"Χρόνια πολλά Νικήτα μου. Χαρούμενα 21. Υγεία και ευτυχία" γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.
Αυτή την περίοδο και οι δυο γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου σπουδάζουν στο Άμστερνταμ και η μητέρα τους πήγε να τους επισκεφτεί.
Μάλιστα, τη φωτογραφία τράβηξε ο μικρός γιος της οικογένειας Άρης Αργυρόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε και εκείνος για τα γενέθλια του αδελφού του με μια κοινή φωτογραφία τους.
Να θυμίσουμε πως τα δύο αδέρφια απολύθηκαν από τον στρατό τον περασμένο Μάιο.
Όπως μάλιστα έχει πει και η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξή της ήταν δική τους επιλογή να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία στην εποχή του κορονοϊού, ώστε μετά να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.
Ακόμα, η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε φωτογραφίες της από τις βόλτες της στο Άμστερνταμ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr