
Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία κάνει πάντα ενδιαφέροντες στιλιστικούς συνδυασμούς.
Την Τετάρτη η Ναυπλιώτου συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου του Φεστιβάλ Αθηνών για την παράσταση "Μήδεια" και δεν πέρασε απαρατήρητη.

Για αυτή την πρωινή της εμφάνιση, η Ναυπλιώτου επέλεξε να φορέσει denim καμπάνα το οποίο συνδύασε ιδανικά με μπλε σακάκι και ένα υπέροχο λευκό πουκάμισο με μπλε σχέδια. Το σακάκι της ήταν ιδιαίτερο με μανίκια από δερματίνη.

Η μελαχρινή ηθοποιός συνδύασε το look με μαύρα μποτάκια και μια μαύρη δερμάτινη τσάντα με κρόσια.

Το πουκάμισό της ήταν μεταξωτό με ψηλούς γιακάδες και υπέροχο ντεσέν.



Mήδεια στην Επίδαυρο
Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου καλεί φέτος για πρώτη φορά στην Επίδαυρο τον Frank Castorf να σκηνοθετήσει Μήδεια σε μια παράσταση που δίνει το διεθνές στίγμα του φετινού προγράμματος.
Ο καινοτόμος σκηνοθέτης, ιστορικός διευθυντής της βερολινέζικης Volksbühne, που σφράγισε από τη δεκαετία του 1990 το "γερμανικό στιλ", θα συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς του θεάτρου μας παντρεύοντας τον αναρχικό τρόπο παιξίματος, τον αυτοσχεδιασμό και την υποκριτική ελευθερία με την σύγχρονη ελληνική σκηνή σε μια εκρηκτική σκηνοθετική πρόταση.
Οι Στεφανία Γουλιώτη, Σοφία Κόκκαλη, Μαρία Ναυπλιώτου, Αγγελική Παπούλια, Ευδοκία Ρουμελιώτη συμπρωταγωνιστούν με τους Αινεία Τσαμάτη, Νικόλα Χανακούλα & Νίκο Ψαρρά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr