
Η Μαρία Ολυμπία, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε στην Ελλάδα όπου βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της και τον σύντροφό της.
Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ απολαμβάνει τις διακοπές με τους γονείς της στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες και διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι για τα 25α γενέθλιά της.
Και με την ευκαιρία μας έδειξε κάποιες λεπτομέρειες του σπιτιού του παππού της τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι.

Η Ολυμπία φορώντας ένα κομψό μίνι φούξια φόρεμα διασκέδασε με τον αδερφό της Αχιλλέα και τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ στιγμιότυπα από το πάρτι της δημοσιεύτηκαν στα social media.

Τόσο ο πατέρας της όσο και η μητέρα της έστειλαν θερμές διαδικτυακές ευχές στη μοναδική κόρη τους την οποία λατρεύουν.
Ο Παύλος, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έγραψε στο Instagram: "Ολυμπία, είσαι η καλύτερη κόρη που θα μπορούσε να έχει ένας πατέρας. Σε αγαπώ. Χαρούμενα γενέθλια. Χρόνια πολλά Ολυμπία, σε αγαπώ αφάνταστα".
Μάλιστα ο πατέρας της δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης του από την ημέρα των γενεθλίων της αλλά και μία οπου ποζάρει μαζί με τον παππού της.
Η μητέρα της, Μαρί Σαντάλ της ευχήθηκε γράφοντας:
"Χαρούμενα γενέθλια στη λαμπερή Ολυμπία! Συνέχισε να λάμπεις και να μας δίνεις λίγο από το χιούμορ, τη δύναμη και την ομορφιά σου. Σε αγαπώ πολύ".
Μάλιστα, η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την κόρη της όταν εκείνη ήταν ακόμα πολύ μικρή.
Εκτός από τον χρόνο που περνούν στο σπίτι του τέως στο Πόρτο Χέλι, η Μαρία Ολυμπία, ο αγαπημένος της Περγρκίν Πίρσον και οι φίλοι τους κάνουν βόλτες στα νησιά με σκάφος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr