
Η Μαρία-Ολυμπία, είναι η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ. Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού είναι γνωστή για την αγάπη της για τη μόδα, ενώ η ζωή της είναι μοιρασμένη σε Αγγλία, όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας, και τη Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε και ταξιδεύει για δουλειές.
Για πρώτη φορά πριν από λίγες μέρες έδειξε τον αγαπημένο της, ο οποίος σίγουρα δεν είναι τυχαίος. Μαζί έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και ανέβασαν τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους και τα βρετανικά ΜΜΕ δεν άργησαν να ανακαλύψουν την ταυτότητά του και τον... τραπεζικό του λογαριασμό.
Είναι πλούσιος κληρονόμος
Όπως προκυπτει, ο νεαρός ανήκει σε μια από τις πλουσιότερες και πιο αριστοκρατικές οικογένειες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο λόγος για τον 25χρονο Πέρεγκριν Πίρσον, γιος του Μάικλ Πίρσον ο οποιος έχει αριστοκρατικό τίτλο (τέταρτος Viscount Cowdray), και της Μαρίνα Ρόουζ Κορντλ.
Ο Πέρεγκριν θα γίνει μια μέρα ο πέμπτος Viscount Cowdray και θα κληρονομήσει την αυτοκρατορία των Pearson. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές και εκδοτικές εταιρείες στον κόσμο. Ο 25χρονος επί του παρόντος εργάζεται ως διευθυντής μιας εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων στο Λονδίνο.
Ο πατέρας του Μάικλ ανέλαβε τη διοίκηση του κτήματος Cowdray Park, στο Δυτικό Σάσεξ, το 1995. Η γη περιλαμβάνει το πρώην σπίτι της οικογένειας, το Cowdray House.
Αποτελείται από 22 πολυτελή υπνοδωμάτια και μπορεί επίσης να ενοικιαστεί ως χώρος.
Το κτήμα φιλοξενεί επίσης αθλητικές εκδηλώσεις όπως γκολφ, σκοποβολή και αγώνες πόλο, στις οποίες έχουν αγωνιστεί οι Βρετανοί βασιλείς.
Και φαίνεται ότι τα πράγματα είναι σοβαρά ανάμεσα στη Μαρία Ολυμπία και τον Πέρεγκριν, αφού έκαναν μαζί διακοπές στο σπίτι του τέως στο Πόρτο Χέλι, και ήταν παρόντες σε γεύμα μαζί με όλη την οικογένεια.
Ετοιμη για γάμο η Μαρία Ολυμπία;
Η Μαρία Ολυμπία γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1998 και έχει τέσσερα μικρότερα αδέλφια - τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, 21 ετών, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, 20 ετών, τον Οδυσσέα-Κίμωνα 15 ετών και τον Αριστείδη-Σταύρο 12 ετών.
Σπούδασε φωτογραφία στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη το 2016 και έχει εργαστεί ως μούσα των Dolce & Gabbana.
Το 2016 είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Μαρία-Ολυμπία έβγαινε με τον Πρίγκιπα Χάρι, αλλά οι βασιλικές πηγές τις διέψευσαν.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr