
Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Η Ελληνίδα τενίστρια είπε πως, παρά το απαιτητικό της πρόγραμμα, βρίσκει χρόνο για την προσωπική της ζωή. Τόνισε, επίσης, πως δεν την απασχολούν, αλλά ούτε την επηρεάζουν τα κακόβουλα σχόλια.
"Στον ελεύθερο χρόνο μου -που είναι περισσότερος από ό,τι παλιά- κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Περνάω χρόνο με τις φίλες μου και με το αγόρι μου, δεν έχω παράπονο ότι δεν έχω χρόνο για την προσωπική μου ζωή. Μόλις τελειώσει η καριέρα μου σε μερικά χρόνια, θα έχω πάρα πολύ χρόνο να κάνω όλα τα υπόλοιπα πράγματα που ίσως τώρα δεν μπορώ", είπε.
Σε ερώτηση αν βρίσκει άδικο ότι πολλοί την έκριναν ως αθλήτρια με βάση τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, η Μαρία Σάκκαρη απάντησε: "Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο, η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί το τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη, ότι έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου. Είτε αυτό είναι η σχέση σου είτε η δουλειά σου, πάντα θα βρουν κάτι να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι καλά με αυτόν τον άνθρωπο, ότι περνάμε πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr