Μαρία Σάκκαρη, η πρέσβειρα της Zeus+Dione στο νέο της γούρι

Επιλογή διόλου τυχαία, καθώς η Ζeus+Dione συνδέει το γούρι της για το 2020 με την ανάδειξη και επιβράβευση των γυναικών της σύγχρονης εποχής.

maria-sakkari-i-presbeira-tis-zeusdione-sto-neo-tis-gouri
SHARE THIS
0
SHARES

Στο νησί της Δήλου που δηλώνει την ιερή του ενέργεια έστρεψαν το βλέμμα τους οι Zeus+Dione για να δημιουργήσουν το γούρι με το οποίο καλωσορίζουν το 2020.

Εμβλημα για το γούρι - μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθεί σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που ασχολούνται με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος - έγινε η φοινικική θεότητα Τανίτ, που διώχνει τους εχθρούς και το κακό όπως κυριαρχεί στο μωσαϊκό της Οικίας των Δελφινιών στη Δήλο.

Το γούρι της Zeus+Dione για το 2020 «αιχμαλωτίστηκε» σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, τρια μπρασελέ και πέντε κρεμαστά για το λαιμό. Κι όσον αφορά την «πρέσβειρα» του οίκου που τα πρωτοπαρουσίασε, αυτή δεν είναι άλλη από τη διεθνή τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη.

Η επιλογή δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς η Ζeus+Dione συνδέει το γούρι της για το 2020 με την ανάδειξη και επιβράβευση των γυναικών της σύγχρονης εποχής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeus+Δione (@zeusndione) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeus+Δione (@zeusndione) on

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook