Η Μαριάννα Λάτση το βράδυ της Τρίτης 25 Νοεμβρίου έδωσε το παρών στη μεγάλη εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη που έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό του. Η επιχειρηματίας φωτογραφήθηκε κατά την είσοδό της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με την κομψότητά της.
Για την περίσταση, η Μαριάννα Λάτση επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σύνολο που απαρτιζόταν από μία μαύρη μίνι φούστα και ένα ασορτί σακάκι με δαντελένιες λεπτομέρειες. Τη συγκεκριμένη δημιουργία συνδύασε με ένα καλσόν με κεντημένες πέρλες και με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Στο λαιμό φορούσε ένα εντυπωσιακό κόσμημα, ολοκληρώνοντας αρμονικά το σύνολό της.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας και η σύζυγός του Φανή Σταθοπούλου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Νίκος Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και Προκόπης Παυλόπουλος, οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Παναγιώτης Πικραμμένος και Αλέξης Τσίπρας, πολιτικοί αρχηγοί, σύσσωμη η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, υπουργοί, βουλευτές, διακεκριμένοι επιχειρηματίες, προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, καθώς και στελέχη και εργαζόμενοι του Ομίλου Motor Oil.