X

Μαριέττα Χρουσαλά - Μάργκω Πατίτσα: Μαμά και κόρη στη Μύκονο με ροζ μπικίνι - Οι ασορτί εμφάνιση

Η Μάργκω Πατίτσα, η καστανόξανθη κόρη της Χρουσαλά και του Πατίτσα σε παραλία της Μυκόνου με ροζ μπικίνι ασορτί με της μαμάς της.

Γράφει: TheToc team
ndp

Στη Mύκονο περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Μαζί τους έχουν τα τρία παιδιά τους.

Διαβάστε Επίσης

Η Χρουσαλά και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την 11χρονη Μάργκω, τον 9χρονο Σπύρο και τον 6χρονο Κωνσταντίνο. Όλοι μαζί πήγαν για μπάνιο σε παραλία του νησιού και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε.

Αρχικά είδαμε την Μαριέττα Χρουσαλά με μικροσκοπικό ροζ μπικίνι να ετοιμάζεται να βουτήξει και να εξερευνήσει τον βυθό με τη μάσκα της.

Το ίδιο και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας.

Μαζί με το ζευγάρι ήταν τα παιδιά τους.

Μάλιστα, η καστανόξανθη κόρη του ζευγαριού, η Μάργκω Πατίτσα φορούσε ροζ μπικίνι όπως και η μαμά της.

Σε άλλη απόδραση σε παραλία της Μυκόνου είχαμε δει την 11χρονη με λιλά ολόσωμο μαγιό.

Διαβάστε Επίσης