X

Μαριέττα Χρουσαλά: Η εμφάνιση στην Ψαρρού - Βουτιές στην κοσμοπολίτικη πλαζ της Μυκόνου

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μαριέττα Χρουσαλά σε εξόρμησή της στην κοσμοπολίτικη πλαζ της Μυκόνου

Γράφει: TheToc team

Ένα γεμάτο καλοκαίρι απόλαυσαν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας μαζί με τα τρία παιδιά τους, τη Μαργκώ, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Και φέτος, πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πρόσφατα την επιχειρηματία σε εξόρμησή της στην κοσμοπολίτικη πλαζ της Μυκόνου. Για την εξόρμησή της, η Μαριέττα Χρουσαλά φόρεσε ένα γαλάζιο εμπριμέ μπικίνι που αναδείκνυε τη σιλουέτα της.

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Η εμφάνιση στις Οινούσσες

Πριν λίγες ημέρες, η επιχειρηματίας μαζί με τον σύζυγό της ταξίδεψαν οικογενειακώς στις Οινούσσες, ενώ συντροφιά τους είχαν ένα φιλικό ζευγάρι. Η Μαριέττα Χρουσαλά μοιράστηκε μία φωτογραφία από εξόρμησή τους σε παραλία του νησιού, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε ένα μπικίνι με tropical μοτίβα που είναι τα αγαπημένα της. Τα μαλλιά της είχε πιάσει ελαφριά πίσω ενώ όπως συνηθίζει στην καθημερινότητά της, δεν φορούσε μακιγιάζ. Ο Λέων Πατίτσας πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στη σύζυγό του.