X

Μαρίλια Δανιά | Η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου σε ρόλο δικηγόρου στο γραφείο του παππού της

Η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράζεται τις τρυφερές περιπέτειες με την κόρη της στις πασχαλινές τους διακοπές.

Γράφει: TheToc team

Στη γενέτειρά της απήλαυσε φέτος το Πάσχα η Ιωάννα Μαλέσκου, γεμίζοντας εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές, που της φέρνουν στο μυαλό τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια.

Η παρουσιάστρια του Open δημοσιεύει όλες αυτές τις μέρες πλούσιο υλικό από την παραμονή της στην Πρέβεζα, στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο έχει δικαιωματικά η μικρή της πριγκίπισσα, Μαρίλια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει έναν ακόμη ιδιαίτερο λόγο να νιώθει ευγνώμων και συγκινημένη για τη φετινή επίσκεψη στο πατρικό της, καθώς η κορούλα της έχει την πρώτη της επαφή με τον τόπο που μεγάλωσε η μαμά της και μυείται σιγά σιγά στα έθιμα και τις παραδόσεις που χαρακτηρίζουν την πασχαλινή περίοδο.

Η Μαρίλια άλλωστε είναι η μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας, η οποία αναφέρεται πάντοτε με τρυφερότητα και αγάπη στο κορίτσι της και σε κάθε νέο κατόρθωμα ή περιπέτειά της. Ανάμεσα μάλιστα στις ατελείωτες βόλτες μαμάς και κόρης στην Πρέβεζα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η επίσκεψή τους στο δικηγορικό γραφείο του μπαμπά της Ιωάννας Μαλέσκου, Αλέξανδρου.

Διαβάστε περισσότερα στο missbloom.gr