X

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Δημήτρης Λάλος: Η νέα δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εμφανίστηκαν μαζί στην εντυπωσιακή τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού 2025 από το "Αθηνόραμα"

Γράφει: TheToc team

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έδωσαν το παρών στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2025 από το "Αθηνόραμα" που απονεμήθηκαν για 27η χρονιά την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στην αίθουσα "Αλεξάνδρα Τριάντη" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Η τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού έγινε στην κατάμεστη αίθουσα "Αλεξάνδρα Τριάντη" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με όλη τη θεατρική Αθήνα να δίνει όπως κάθε χρόνο το "παρών" και να χειροκροτεί τους νικητές.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την περίσταση επέλεξε μία ψηλόμεση μαύρη φούστα που συνδύασε με ένα κίτρινο στην απόχρωση της ώχρας, σατέν τοπ. Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πόζαραν στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστοί.

Δημήτρης Λάλος, Αννη Ηλιοπούλου Πρόεδρος Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε., Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Αστέριος Πελτέκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ

Για τα 27 χρόνια του θεσμού, δημιουργήθηκε ειδικά για την τελετή απονομής ένα ζωντανό αφιέρωμα στα τραγούδια του ελληνικού θεάτρου, καλύπτοντας μια χρονική διάρκεια 120 περίπου χρόνων από την επιθεώρηση των αρχών του 20ού αιώνα μέχρι τις μέρες μας. Τραγούδια που γράφτηκαν για δράματα, κωμωδίες, επιθεωρήσεις και οπερέτες, αλλά πέρασαν στην πλατεία, μπήκαν στα σπίτια, ηχογραφήθηκαν σε δίσκους, παίχτηκαν στο ραδιόφωνο, σε συναυλίες και νυχτερινά κέντρα, διασκευάστηκαν, ανανεώθηκαν, τραγουδήθηκαν απ’ όλους.

Την τελετή, σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη, παρουσίασε η Idra Kayne.