Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Nicole Scherzinger με τον αρραβωνιαστικό της Thom Evans ενώ στην παρέα τους βρέθηκε η Μαρίνα Βερνίκου.
H εντυπωσιακή Αμερικανίδα τραγουδίστρια, λίγες μέρες μετά την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον σύντροφό της και αθλητή του ράγκμπι, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα που τόσο αγαπά να επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.
Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει μέρος των διακοπών του στη στη Μύκονο.
Εκεί, η Nicole Sherzinger και ο Thom Evans συνάντησαν και τη Μαρίνα Βερνίκου με την οποία διατηρούν φιλικές σχέσεις και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, όλοι μαζί απόλαυσαν τις βόλτες τους στα στενά της Μυκόνου.
H Sherzinger φόρεσε ένα κίτρινο πλεκτό σετ με φούστα και μπούστο, ενώ η Mαρίνα Βερνίκου φόρεσε ένα λευκό σορτσάκι με top ligerie και κοσμήματα.

Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε wet look και συνδύασε το σύνολό της με τις πιο κομψές βραδινές εσπαντρίγιες.

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρες εσπαντρίγιες με δέσιμο με κορδέλες στον αστράγαλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr