Σε χαλαρή βόλτα με τον νέο της σύντροφο συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τη Μαρίνα Καλογήρου.
Η γνωστή ηθοποιός είναι σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες με τον Ηλία Φραγκάκη και πρόσφατα έκαναν μαζί ένα ρομαντικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.

Στη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας η Μαρίνα Καλογήρου επέλεξε ένα casual look, φορώντας ένα άνετο γκρι καρό παντελόνι, μία floral μπλούζα και ένα μπλε βελούδινο blazer, τα οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα μποτάκια σε αποχρώσεις του μαύρου και του γαλάζιου.




Μαρίνα Καλογήρου: Ο γάμος, το διαζύγιο και ο θάνατος του πρώην συζύγου της, Τάσου Ζαφειρόπουλου
Η Μαρίνα Καλογήρου ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Τάσο Ζαφειρόπουλο, όπου έμειναν μαζί δύο χρόνια και απέκτησαν τον γιο τους. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους αλλά το 2015 ο Τάσος Ζαφειρόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της, περιέγραψε την απώλεια αυτή, λέγοντας ότι: "Ο θάνατος είναι φυσιολογικό μέρος της ζωής για όλους, ακόμη και ο πρόωρος. Μέσα σε αυτόν τον πόνο ήμασταν τυχεροί γιατί ήμασταν πολύ δεμένοι, είχαμε πολλή αγάπη και η αγάπη γιατρεύει τα πάντα, ακόμα και τον θάνατο".

Ενώ για το πώς βίωσε ο γιος, της τον θάνατο του πατέρα του, η Μαρίνα Καλογήρου δήλωσε ότι: "Ο Λοΐζος βίωσε αληθινά το πένθος χωρίς κανένα ψέμα ή υπεκφυγή και πολύ γρήγορα γελούσε, μιλούσε με χαρά για τον μπαμπά του και τη σχέση τους και χαιρόταν το παιχνίδι, όπως πριν. Νομίζω ότι η αγάπη κι η αλήθεια είναι ο τρόπος για να αντιμετωπίζεις όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις και να προχωράς χωρίς να κουβαλάς βάρη".
Τέλος, για το πόσο δύσκολο ήταν να τον μεγαλώσει μόνη της και για το εάν θα έκανε κάτι διαφρετικό εάν ζούσε ο πρώην σύζυγός της, η Μαρίνα Καλογήρου, είπε χαρακτηριστικά ότι: "Δεν ξέρω. Εγώ έκανα τα πάντα για το παιδί, δεν ξέρω αν ήταν εδώ ο Τάσος αν θα έκανα λιγότερα. Δεν νομίζω ότι η αγάπη μοιράζεται στα δύο, έτσι κι αλλιώς τα δίνεις όλα. Θα μου πεις, αν ήταν εδώ ο Τάσος, μπορεί να ήταν διπλά…".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr