
Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο επίκεντρο τον περασμένο χειμώνα λόγω του διαζυγίου της με τον Γιώργο Πατούλη, ωστόσο φαίνεται ότι πλέον προχωρά τη ζωή της και δεν κοιτά πίσω της, απολαμβάνοντας τις στιγμές της καθημερινότητας.
Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, για να παρακολουθήσει την παράσταση "Προμηθέας Δεσμώτης" του Αισχύλου, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου.
Η Μαρίνα Πατούλη, όπως πάντα με εκθαμβωτική εμφάνιση, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και ασημένια κοσμήματα, απόλαυσε την παράσταση, ενώ ανέβασε και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Η κ. Πατούλη έγραψε για την παράσταση: "Προμηθέας Δεσμώτης του Αισχύλου:
ένας ύμνος στις αξίες του Ανθρωπισμού, την αγάπη κ την προσφορά στον Άνθρωπο που ανατρέπει την κάθε μορφής εξουσία κ την αυθαιρεσία της ηγεσίας. Ο Προμηθέας το αρχέτυπο του επαναστάτη ενάντια στο δεσποτισμό αναδεικνύεται ως σύγχρονος ευεργέτης του Ανθρώπου προσφέροντας του τα δώρα της Λογικής, της Τέχνης κ του Πολιτισμού ως αντίδοτο στη χειραγώγηση από τη Βία, το Κράτος κ την Εξουσία που καταδυναστεύουν την ανθρώπινη ύπαρξη κ ευτυχία.
"Το μέλλον δεν ανήκει στη Βία ούτε στην Εξουσία. Ανήκει στη Λογική". Η αλήθεια του Προμηθέα έχει διαχρονική αξία κ επικαιρότητα: Αν η εξουσία δεν μπορεί να βελτιώσει τη ζωή του Ανθρώπου,τότε χαθήκαμε,όπως εύστοχα σημειώνει ο κορυφαίος ενσαρκωτης του Προμηθέα,Γιαννης Στανκογλου!
"Όσους τυράννους δεν βρει το μαχαίρι, θα τους συνθλίψει η θλίψη..."Poreia Theatre / θέατρο Πορεία ΔηΠεΘε Κρήτης Σκηνοθεσία Aris Biniaris
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr