
Συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών από γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας και κακοποίησης, τόσο στην εργασία όσο και στην οικογένεια, δηλώνει η Μαρίνα Πατούλη.
Με ανάρτησή της στο instagram, η κα Πατούλη πόσταρε μια φωτογραφία της φορώντας μια κατακόκκινη βελούδινη τουαλέτα και έγραψε για τα θύματα βίας:
"Έχουμε συγκλονιστεί από τις τελευταίες αποκαλύψεις των Γυναικών που έχουν πέσει θύματα κάθε μορφής βίας ( σωματική, σεξουαλική, συναισθηματική, ψυχική ) μέσα από την οικογένεια, τον επαγγελματικό και ευρύτερα κοινωνικό χώρο. Ο σεβασμός στην ανθρώπινη ύπαρξη, η ατομική αξιοπρέπεια, ο αυτοσεβασμός, η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων, η εξάλειψη των φυλετικών και κοινωνικών διακρίσεων πρέπει να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την προστασία της ανθρώπινης ύπαρξης ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κοινωνικής, οικονομικής προέλευσης. Όλοι μαζί για την καταπολέμηση της βίας κ της φυλετικής εκμετάλλευσης!"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr