X

Μαρίσσα Λαιμού: Η συγκινητική ανάρτηση της Ευγενίας Χανδρή - "Είχα το προνόμιο της παρέας σου"

Η αφιέρωση της Ευγενίας Χανδρή στην Μαρίσσα Λαιμού με μια παραφρασμένη από τον Άμλετ, της διάσημης τραγωδίας του Σέξπιρ

Γράφει: TheToc team

Έχουν συμπληρωθεί τέσσερις μήνες από τον αδόκητο χαμό της Μαρισσάς Λαιμού, σε ηλικία μόλις 30 ετών, στο Λονδίνο.

Η εκλιπούσα άφησε την τελευταία της πνοή από σήψη μετά από τσίμπημα εντόμου, στην πρωτεύουσα της Αγγλίας όπου διέμενε. Εκεί περνούσε ώρες παρέα με την επιχειρηματία Ευγενία Χανδρή, η οποία προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Στο μήνυμά της, η επιχειρηματίας αναπόλησε αυτές τις στιγμές, καθώς και την κοινή αγάπη που είχαν οι δυο τους για το θέατρο. Μάλιστα, αφιέρωσε στην αγαπημένη της Μαρίσσα και μια παραφρασμένη από τον Άμλετ, της διάσημης τραγωδίας του Γουίλιαμ Σέξπιρ.

Διαβάστε Επίσης

Στο μήνυμά της η Ευγενία Χανδρή γράφει ότι η νεαρή γυναίκα που έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή, μαζί με τα αδέλφια της "περνούσατε κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με τα τρίδυμά μου. Είμαι η νονά του αδερφού σου, ωστόσο αυτό που μας ένωσε, ήταν η αγάπη μας για το θέατρο".

Όπως προσθέτει η επιχειρηματίας, "είχα το προνόμιο να έχω την παρέα σου σε τόσες πολλές παραστάσεις στο Λονδίνο... Θεατρικά έργα με τον ιδιοφυή Μαρκ Ράιλανς και μιούζικαλ όπως το 'Guys and Dolls', όπου συνήθιζες να γελάς με τον χαρακτήρα της Μεγάλης Τζούλι.

Το 'Ρωμαίος και Ιουλιέτα' ήταν το αγαπημένο σου έργο του Σέξπιρ, αλλά επιτρέψτε μου να δανειστώ και να αλλάξω λίγο έναν στίχο από το τέλος του Άμλετ. Καληνύχτα γλυκέ πρίγκιπα. Και αγγέλοι τραγουδούν στην ανάπαυσή σου. Καληνύχτα αγαπητή Μαρίσσα, φωτεινή ψυχή και καλή καρδιά".