Follow us

Master Chef 4: Οι 24 που μπαίνουν στο σπίτι και τα φαβορί

Οι 23 καλύτεροι μάγειρες ξεκινούν το ταξίδι τους για την κατάκτηση της κορυφής.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Master Chef 4: Οι 24 που μπαίνουν στο σπίτι και τα φαβορί

Ποιοι είναι οι 23 υποψήφιοι MasterChef 4; Χωρίς πολλούς προλόγους μάθετε τα πάντα για τους πρωταγωνιστές του διαγωνισμού μαγειρικής.

Master Chef 4: Οι 24 που μπαίνουν στο σπίτι και τα φαβορί

Ηρακλής Αποστολίδης

Έχοντας βιώσει την απώλεια του πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία, ανέλαβε να προστατεύσει τις δύο γυναίκες της ζωής του, τη μητέρα του και την αδελφή του.

Την αίτηση για το διαγωνισμό την έκαναν η μητέρα του και η αδελφή του και θέλει να κερδίσει τον τίτλο για εκείνες, ώστε να τις κάνει υπερήφανες. Δηλώνει έτοιμος να μετριάσει την ισχυρογνωμοσύνη του και να μείνει μακριά από τους δικούς του προκειμένου να προχωρήσει μέχρι το τέλος.

Γεμάτος καλοσύνη, σαν ένας καλοκάγαθος γίγαντας, θα δουλέψει ομαδικά όταν χρειάζεται μέσα στο διαγωνισμό αλλά θα επιστρατεύσει την εφευρετικότητα και την εργατικότητα του για να βγει νικητής.

Master Chef 4: Οι 24 που μπαίνουν στο σπίτι και τα φαβορί - εικόνα 2

Ιορδάνης Αράπογλου

Ο Ιορδάνης έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι ο μεσαίος από τα 3 αδέλφια. Δεμένος με την οικογένειά του, εργάζεται το τελευταίο διάστημα στην οικογενειακή επιχείρηση, ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο, φτιαγμένο με μεράκι από τον παππού του. Ο Ιορδάνης, αν και έχει τις διαφωνίες του με τον μπαμπά του γιατί «δεν του αρέσουν οι γκουρμεδιές», όπως λέει χαρακτηριστικά, στην κουζίνα, έρχεται στο MasterChef 4 για να ανεβάσει το μαγειρικό του επίπεδο. Με το πολύπλευρο δημιουργικό του ταλέντο, αφού γράφει μυθιστορήματα και παιδικά παραμύθια, τα οποία ελπίζει κάποια στιγμή να βρει το θάρρος και να εκδόσει, και έχοντας εκπαιδευτεί στην κουζίνα του πατέρα του, θεωρεί πως έχει ό,τι χρειάζεται κάποιος για να καταφέρει να μπει στον διαγωνισμό αλλά και να προχωρήσει.

Σταύρος Βαρθαλίτης

Ένας στυλάτος μάγειρας στην κουζίνα του MasterChef 4. Άνετος και με αυτοπεποίθηση, ο Σταύρος υπόσχεται να κερδίσει το έπαθλο του διαγωνισμού!

Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Στο διαγωνισμό έρχεται για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση.

Σκοπεύει μέσα από το MasterChef να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό.

Master Chef 4: Οι 24 που μπαίνουν στο σπίτι και τα φαβορί - εικόνα 3

Θεοχάρης Βιγλάκης

Ο πολυταξιδεμένος Θεοχάρης, με καταγωγή από την Κρήτη, βρέθηκε στο διαγωνισμό για να βιώσει άλλη μια μεγάλη εμπειρία. Κοινωνικός, αστείος και σχεδόν πάντα με θετική διάθεση, ήταν πρόκληση για εκείνον να βρεθεί στο MasterChef. Η πνευματική του αδελφή έστειλε τη δήλωση συμμετοχής γιατί o ίδιος δίσταζε με τη τηλεοπτική έκθεση.

Έχοντας συνηθίσει την πειθαρχία μέσα από την ενασχόλησή του με την άρση βαρών, το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η προσήλωση στο στόχο. Με τον πατέρα του προπονητή στις μεγάλες ομάδες άρσης βαρών, μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον, που τον βοήθησε από νεαρή ηλικία να λειτουργεί μεθοδικά και να κατακτά το στόχο του.

Με το ιδιαίτερο στυλ του, το χαρακτηριστικό μουστάκι του και τις τραγιάσκες από τα ταξίδια του στον κόσμο, μέσα από την μαγειρική του πορεία υπόσχεται να φτιάξει πιάτα άξια επιπέδου MasterChef 4.

Master Chef 4: Οι 24 που μπαίνουν στο σπίτι και τα φαβορί - εικόνα 4

Ηλιάνα Βλάχου

Η αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω! Η δυναμική Ηλιάνα, μαγείρισσα σε θαλαμηγούς, χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε την αίτηση μαζί με τη μητέρα της. Η μητέρα της άλλωστε είχε λάβει στο παρελθόν μέρος στο MasterChef και δεν είχε προχωρήσει. Σαν ένα οικογενειακό στοίχημα, που πρέπει να κερδίσει, έρχεται με τη θετική της διάθεση για να φτάσει στον τελικό. Σαν σύγχρονη Αμαζόνα, χόμπι της είναι το κυνήγι, πάντα τηρώντας την ανάλογη νομοθεσία. Με φρέσκιες πρώτες ύλες, φτιάχνει πιάτα νόστιμα ακόμα και αν πιστεύει ότι δεν είναι 100% τέλεια στην μαγειρική. Έχει διάθεση να βελτιώσει τις μαγειρικές της τεχνικές μέσα στο διαγωνισμό αλλά δεν θα την ικανοποιήσει μόνο αυτό. Ο τίτλος της πρώτης Ελληνίδας MasterChef είναι το απόλυτο.

Κωνσταντίνος Γατόπουλος

Με καταγωγή από τη Βέροια, ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος ήρθε στο MasterChef 4 για να τελειοποιήσει τη μαγειρική του κλίση. Αν και φαίνεται ήρεμος, από μικρός ασχολήθηκε με πολεμικές τέχνες, με αποτέλεσμα να σπάσει αρκετές φορές τη μύτη του. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε μεγαλώνοντας να μπει στο χώρο του modeling και να περπατήσει σε μεγάλες πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών. Η μαγειρική μπήκε τα τελευταία χρόνια στη ζωή του όταν μια από τις 3 αδελφές του έγινε μαγείρισσα αλλά εκείνος πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει καλύτερα. Και έτσι και έγινε! Βρίσκεται στο διαγωνισμό γιατί πιστεύει ότι έχει την πειθαρχία και την ικανότητα, που χρειάζεται για να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Master Chef 4: Οι 24 που μπαίνουν στο σπίτι και τα φαβορί - εικόνα 5

Ντέμη Γεωργίου

Πως μπορεί μια Vegan να επιβιώσει σε ένα μαγειρικό διαγωνισμό; Η Ντέμη έρχεται να διαγωνιστεί επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Θα δοκιμάσει ό,τι χρειάζεται, κατά τη γνώμη της, προκειμένου να προχωράει κάθε φορά και από λίγο στο διαγωνισμό.

Έχοντας την υποστήριξη της συζύγου της σε ό,τι και αν κάνει, θα προσπαθήσει να κερδίσει τον τίτλο της επόμενης Ελληνίδας MasterChef. Άλλωστε εκείνη είναι, που παρότρυνε την Ντέμη, με την πίστη της στις μαγειρικές της ικανότητες, να δώσει φωνή στον Βιγκανισμό και να δείξει, όχι μόνο στους κριτές αλλά και στον κόσμο, που ακολουθεί το MasterChef 4, ότι και αυτή η κουζίνα είναι νόστιμη.

Με τον δυναμισμό να ξεπερνά βασικά εμπόδια σε γευσιγνωσία και χρήση υλικών, λόγω των διατροφικών της πεποιθήσεων, η Ντέμη έρχεται για να δώσει αλλά και να πάρει μαθήματα, μέσα από τον διαγωνισμό.

Σταύρος Γεωργίου

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του «μοναχικό λύκο», κοιτάζοντας αποκλειστικά τον στόχο του. Στόχος του Σταύρου είναι να κερδίσει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και να τον φέρει στην Κύπρο. Πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να πάει στην Κύπρο το βραβείο και είναι εκείνος, που θα το καταφέρει. Μοναχικός, με την αυτοπεποίθηση που του δίνουν οι γνώσεις και οι τεχνικές του ικανότητες, δεν έχει έρθει στο παιχνίδι για να κάνει φιλίες, αν και όπου χρειάζεται ομαδικό πνεύμα είναι πρόθυμος να βοηθήσει ώστε να κερδίζει πάντα η ομάδα του.

Θα είναι ανθρώπινος μέσα στο σπίτι αλλά δεν θα ξεχνάει τον σκοπό για τον οποίο έχει έρθει. Νιώθοντας την υποστήριξη της μητέρας, της αδελφής και της κοπέλας του, θα αντέξει μέσα στο διαγωνισμό μέχρι τον τελικό αλλά εκείνο, που δεν ξέρει πώς θα αντέξει, είναι να μην έχει νέα για την αγαπημένη του ομάδα. Φέτος επιμένει πως θα φέρει τον τίτλο του MasterChefστην Κύπρο και πως η Liverpool θα πάρει το πρωτάθλημα της Premiership.

Master Chef 4: Οι 24 που μπαίνουν στο σπίτι και τα φαβορί - εικόνα 6

Μάρλεν Γρυντάκη

Μια δυναμική Χανιώτισσα, που κυνηγάει το όνειρό της. Η Μάρλεν ζει στο Λονδίνο τα τελευταία 10 χρόνια και ασχολείται βιοποριστικά με το plus size modeling. Η μεγάλη της αγάπη όμως είναι η μαγειρική. Όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό μαγειρικής με μια συνταγή, που έστειλε, μαθήτρια ακόμα στη σχολή μαγειρικής, κατάλαβε την κλίση της στο χώρο της γαστρονομίας.

Την αίτηση για το MasterChef 4 την έκανε με την υποστήριξη των δικών της ανθρώπων από την οικογένεια, αλλά και των συναδέλφων της που πιστεύουν πολύ σε εκείνη και το μαγειρικό της ταλέντο.

Πίσω της, πάντα να την στηρίζει σταθερά στα βήματά της είναι ο σύντροφός της. Θέλει να μάθει πολλά από τον Σωτήρη Κοντιζά και έρχεται για να μπει στην ομάδα του, και να γίνει ο Μέντοράς της. Στόχος της είναι ο τελικός και να προχωρήσει περισσότερο στην μαγειρική.

Ηλίας Ηλιόπουλος

Τι δουλειά έχει ένας πολιτικός μηχανικός μέσα στις κουζίνες; Ο πολυδιαβασμένος Ηλίας αγαπά τη μαγειρική και θέλει να δοκιμαστεί μέσα στο διαγωνισμό. Το όνειρό του δεν είναι να κλείνεται μέσα στις κουζίνες, αφού μαγειρεύει από χόμπι, αλλά να αποκτήσει γνώσεις, φήμη και διασυνδέσεις ώστε να καταφέρει να ανοίξει ένα δικό του εστιατόριο και να «καταλήξει εισοδηματίας». Με τον αλέγκρο χαρακτήρα του, ο 25χρονος θα εκμεταλλευτεί την αγάπη του και τις γνώσεις του για τις πρώτες ύλες και θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο κοντά στο όνειρό του.

Master Chef 4: Οι 24 που μπαίνουν στο σπίτι και τα φαβορί - εικόνα 7

Σεμίνα Κατσίβα

Η Σεμίνα έχοντας παλέψει για να περάσει στην οικογένειά της την αγάπη της και την κλίση της στη μαγειρική, πέρασε πολλές φορές από δύσκολες καταστάσεις. Παρά την κλονισμένη σχέση με τους δικούς της, κατάφερε να εργαστεί για να πληρώνει τη σχολή μαγειρικής.

Έχοντας καταφέρει να πετύχει το στόχο της, ξεκινώντας πρόσφατα να εργάζεται ως μάγειρας, η οικογένειά της τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Νιώθοντας πιο δυνατή από ποτέ, δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 4 αφού ήταν το όνειρό της από μικρή να βρεθεί και να μαγειρεύει μέσα στο διαγωνισμό και πιστεύει ότι θα βγει νικήτρια. Άλλωστε μόλις 11 χρονών είχε κάνει αίτηση για το πρώτο MasterChef Junior. Όντας μαχήτρια από μικρή ηλικία των θέλω της, στοχεύει να κερδίσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο και να ανοίξει ένα all day food restaurant.

Ηλίας Κιαζόλι

Ο Ηλίας κατάγεται από την Αλβανία και τα τελευταία 5 χρόνια φτιάχνει τον μαγειρικό του «χάρτη» στο εξωτερικό. Έχοντας βρει τη θέση του στη ζωή μέσα στις κουζίνες, ένα όνειρο που ήθελε να πραγματοποιήσει ήταν να βρεθεί στο MasterChef 4. Δηλώνει αυτόνομος από 20 ετών, υπομονετικός, με τα όσα του έχει φέρει η ζωή, και φιλότιμος.

Με σύμμαχο τις μαγειρικές του γνώσεις και τα εφόδια που του έδωσαν οι ώρες στις κουζίνες, έρχεται για να κερδίσει. Σε αυτό το ταξίδι του θα έχει για στήριγμα τη φωτογραφία της κοπέλας και της μητέρας του, και κίνητρο την εξέλιξή του στη μαγειρική, θέλει να φτάσει εκεί που ονειρεύεται. Στον τελικό!

Master Chef 4: Οι 24 που μπαίνουν στο σπίτι και τα φαβορί - εικόνα 8

Μαγδαληνή Κοπαλίδου

Η Μαγδαληνή, αν και βρίσκεται μόλις στο 2ο έτος μαγειρικής, μπήκε στο διαγωνισμό με δυναμισμό. Πόντια στην καταγωγή, εντυπωσίασε τους κριτές με το ιδιαίτερο πιάτο της στις audition.

Με τσαγανό αλλά και ευγένεια, θέλει να συνεχίσει μέσα στο διαγωνισμό και να βρει το προσωπικό της στυλ στο στήσιμο πιο gourmet πιάτων, μιας και πιστεύει ότι αυτό είναι και το αδύνατο σημείο της. Ομολογεί ότι στη θεωρία τα ξέρει όλα αλλά στην πράξη της λείπουν οι γνώσεις. Αν και ξέρει να μαγειρεύει όπου και αν βρεθεί, αφού τα καλοκαίρια της κάνει πάντα κάμπινγκ, μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4 θα προσπαθήσει να τελειοποιήσει όσες τεχνικές γνωρίζει. Στόχος της είναι να κερδίσει τα 50.000 ευρώ για να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση.

Master Chef 4: Οι 24 που μπαίνουν στο σπίτι και τα φαβορί - εικόνα 9

Γιώργος Λασκαρίδης

Ο Γιώργος έχει καταγωγή από το Ζαρό της όμορφης Κρήτης, σύγχρονος και παραδοσιακός, έτσι φτιάχνει και τα πιάτα του. Ο Γιώργος μένει τα τελευταία χρόνια στην Ολλανδία και εργάζεται στο χώρο της γαστρονομίας.

Τη δύναμή του την αντλεί από τους δικούς του ανθρώπους, τον παππού και τη γιαγιά του, την αδελφή του και την κοπέλα του από την Ολλανδία αλλά και τα χόμπι του. Ο παππούς του άλλωστε υπήρξε μεγάλο κίνητρο για να κάνει την αίτηση για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, αφού ήθελε να τον δει στην τηλεόραση να μαγειρεύει.

Νιώθει απόλυτα προετοιμασμένος και δεν ξεχνά το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» κάθε φορά, που κάνει ασκήσεις Καλλισθενικής γυμναστικής, κάνει ελεύθερη πτώση ή διαβάζει σαν μικρό παιδί πάντα για τη μαγειρική, που είναι και η μεγάλη του αγάπη. Τώρα θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στη χώρα του. Γι’ αυτό θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει μέσα στο διαγωνισμό και να γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Κατερίνα Λένη

Γεννημένη στην Πρέβεζα η Κατερίνα έζησε και μεγάλωσε από πολύ μικρή ηλικία στη Γερμανία. Δημιουργώντας μια πολύ μεγάλη καριέρα στην κομμωτική, μια περιπέτεια στην υγεία της, την έκανε να αναθεωρήσει πολλά για τη ζωή της. Μηδενίζοντας το κοντέρ της αποφάσισε, με την παρότρυνση των αγαπημένων της φίλων, να στείλει την αίτηση για το διαγωνισμό του MasterChef 4. Έχοντας ως εφόδιά της τη συνέπεια και την εργατικότητα, θέλει να προσπαθήσει να τα καταφέρει όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί.

Κάνοντας μια στροφή στη ζωή της και αλλάζοντας κατεύθυνση, ρισκάρει να ξεκινήσει μια διαφορετική πορεία στην καθημερινότητά της. Με μια δόση κλασικού ρομαντισμού, αν θα μαγείρευε σε κάποιον θα ήταν η Χαρούλα Αλεξίου, την οποία θαυμάζει για το ήθος και την ποιότητά της. Κάπως έτσι θα προσπαθήσει και η ίδια να φτάσει στην τελική δεκάδα ... και ακόμα παραπέρα.

Δημοσθένης Μασσαλάς

Ο Δημοσθένης βρίσκεται στο διαγωνισμό μετά την αίτηση, που έστειλε για εκείνον η τότε ακόμα αρραβωνιαστικιά του. Στο διάστημα, μέχρι να λάβει απάντηση για το αν θα γίνει δεκτός στο διαγωνισμό, παντρεύτηκε με την αγαπημένη του. Τώρα, μέσα στο παιχνίδι η σκέψη του θα είναι σε εκείνη, που πιστεύει στη μαγειρική του όσο κανείς άλλος. Με σύμμαχο την αγάπη της γυναίκας του, την ταπεινότητα και την πειθαρχία, που του έμαθε το μπάσκετ όταν έπαιζε επαγγελματικά, πιστεύει ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να βρεθεί στον τελικό.

Με το χαμόγελο και την ευγένειά του, ο hard ροκάς με την εμφάνιση που θυμίζει Βίκινγκ, έρχεται για να σηκώσει το τρόπαιο του διαγωνισμού, όπως ο Thor το σφυρί του.

Master Chef 4: Οι 24 που μπαίνουν στο σπίτι και τα φαβορί - εικόνα 10

Μαρία Μπέη

Η Μαρία με καταγωγή από την Πιερία, είναι μόλις 21 ετών και γνωρίζει πολύ καλά με τι θέλει να ασχοληθεί στη ζωή της. Πάντα στη ζωή της μεγάλωνε με έναν στόχο. Να γίνει μια καλή μαγείρισσα.

Μαζεύοντας τις δυνάμεις της, πήγε να σπουδάσει μόνη της και με τον καιρό προσπάθησε να δείξει στους δικούς της πόσο σοβαρή ήταν η απόφασή της να ασχοληθεί με τη μαγειρική και όχι με την οικογενειακή τους επιχείρηση.

Τώρα, η Μαρία βρίσκεται στο διαγωνισμό, έχοντας εν μέρει την υποστήριξη από τον πατέρα της αλλά θέλει να αποδείξει, σε όσους δεν την στήριξαν και δεν την πίστεψαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει στο χώρο της μαγειρικής παίρνοντας τον τίτλο της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Κώστας Νταλιάνης

Ο Κώστας βρισκόταν σε ταξίδι έχοντας περάσει στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων, όταν ζήτησε από τον καπετάνιο να τον αφήσει στο επόμενο λιμάνι, «διαφορετικά θα επέστρεφε κολυμπώντας στην Ελλάδα», λέει χαμογελώντας καθώς αφηγείται την ιστορία του.

Με χόμπι του το σερφ και τα ταξίδια του για να βρίσκει το κύμα σε παραλίες ανά την Ελλάδα, ο Κώστας ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική, αφού ο ίδιος προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή του, λόγω του σερφ.

Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό με μεγάλη χαρά, αλλά πάντα τον απασχολεί η ιδέα της έκθεσης στον κόσμο. Τώρα μπαίνοντας στο παιχνίδι, αφήνει πίσω τον φόβο του και ξεκινά για να ζήσει την εμπειρία, δοκιμάζοντας τα πάντα μέσα στο διαγωνισμό και ...όπου τον οδηγήσει. Θα πηγαίνει βήμα- βήμα, ελπίζοντας να φτάσει μέχρι το τέλος του διαγωνισμού.

Μαριάννα Πουλμεντή

Η αγάπη της Μαριάννας για τη μαγειρική ξεκινά από την οικογένειά της. Ο πατέρας της, διακεκριμένος μάγειρας στην Αμερική, αποτελεί για εκείνη το απόλυτο πρότυπο. Πάντα, ακόμα και λίγο πριν μπει στο διαγωνισμό, ζητάει την άποψή του για τις ιδέες της σε πιάτα, που σκέπτεται να κάνει για να παρουσιάσει στους κριτές.

Δυναμική και γλυκιά συγχρόνως, δεν μασάει τα λόγια της αλλά θα ακούσει προσεκτικά για να μην επαναλάβει τα λάθη της.

Θέλει να κερδίσει στο διαγωνισμό για να αποδείξει ότι μπορεί να προχωρήσει στο χώρο της γαστρονομίας, όπως και ο πατέρας της.

Διονύσης Πρώιος

Διονύσης Πρώιος, ο γερόλυκος του διαγωνισμού με το πείσμα και τη δυναμικότητα μικρού παιδιού. Ο Διονύσης δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να τιμήσει τον γιο του, που ήταν μάγειρας και τον έχασε σε νεαρή ηλικία. Πιστεύει πως θα είναι ο φύλακας-άγγελός του σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Έρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο ως artisto plastico, όπως χαρακτηρίζει τον εαυτό του. Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες, η γευστική του παλέτα έχει πολλά επίπεδα, κάτι που θέλει να δείξει και στο διαγωνισμό, μέσα από τα πιάτα του.

Στο διαγωνισμό θα του δίνει θάρρος να συνεχίζει κάθε φόρα ο γιός του. Αν κερδίσει, θέλει να μοιράσει το χρηματικό έπαθλο στις κουζίνες ιδρυμάτων, που φροντίζουν παιδιά.

Master Chef 4: Οι 24 που μπαίνουν στο σπίτι και τα φαβορί - εικόνα 11

Ιωάννης Χαραλάμπους

Ένας ακόμα Κύπριος του διαγωνισμού. Ο ηθοποιός Ιωάννης Χαραλάμπους ξεκίνησε ως βοηθός υδραυλικού. Έχοντας περάσει από διάφορα πόστα μέσα σε κουζίνες, θυμίζει το όνειρο κάθε Αμερικανού ηθοποιού, που μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος ρόλος κάνει «δουλειές του ποδαριού». Ο νέος ρόλος του όμως μέσα στο MasterChef 4 πλέον θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστικούς!

Με άνεση μπροστά από τις κάμερες, ευφράδεια και πίστη στις μαγειρικές του γνώσεις, πιστεύει πως έχει πολύ δρόμο μπροστά του στη μαγειρική και το MasterChef 4 ίσως να τον βοηθήσει να βρει και να χαράξει τη δική του πορεία στο χώρο της γαστρονομίας.

Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος

Μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης έχει επιστρέψει στην πατρίδα για να καταφέρει έναν στόχο πολύ μεγάλο, να κερδίσει τον διαγωνισμό του MasterChef 4.

Ένας φίλος του στη Νορβηγία έκανε την αίτηση για εκείνον και ο Δημήτρης για αντάλλαγμα του έφτιαξε ένα πιάτο σε 20 λεπτά. Ο Δημήτρης, αν και δεν προλάβαινε να δει τον διαγωνισμό λόγω υποχρεώσεων, δεσμεύεται να τα καταφέρει, αφού τον ενθουσιάζει και το στοιχείο της τηλεόρασης. Δεσμεύεται όμως και για έναν ακόμα λόγο, αφού το έχει υποσχεθεί στους συναδέλφους του, που τον αποχαιρέτισαν γλυκά και με ευχές για το ξεκίνημα του νέου κεφαλαίου στη ζωή του, που λέγεται MasterChef 4. Ευγενής, με καταγωγή από την Ασπροβάλτα και από τη Γερμανία, από την πλευρά της μητέρας του, θα

βάλει σε χρήση το ελληνικό του δαιμόνιο μαζί με τη γερμανική πειθαρχία του για να καταφέρει το στόχο του.

John Levi Reano

Ο Φιλιππινέζος John όταν βρέθηκε να διαλέξει μεταξύ Ελβετίας και Ελλάδας επέλεξε «την Ελλάδα του», όπως λέει. Αγαπά την Ελλάδα σαν να είναι πατρίδα του και όταν πηγαίνει στις Φιλιππίνες για να δει τη μητέρα του, του λείπει η Ελλάδα. Στην Ελλάδα, με βοηθό την αδελφή του και τον Έλληνα άνδρα της, έμαθε να μαγειρεύει και έφτιαξε μια καλύτερη ζωή.

Με το χαμόγελο πάντα στα χείλη του, δείχνει να σοβαρεύεται απότομα όταν μπαίνει στην κουζίνα να μαγειρέψει. Μεθοδικός, γρήγορος αλλά και ευχάριστος, δεν θα χαριστεί σε κανένα μιας και ο σκοπός του, να κερδίσει το έπαθλο, είναι η κινητήριος δύναμή του.

Θέλει να αποδείξει πως μπορεί κάποιος να περάσει από τη φτώχεια των Φιλιππίνων στην απόλαυση των εμπειριών και να αποτελέσει ο ίδιος παράδειγμα, για εκείνους που δεν τους έχουν δοθεί ακόμα ευκαιρίες στη ζωή τους, να μην το βάζουν κάτω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η μεγάλη γιορτή σταρ μπαρ της Αθήνας: Όλα όσα δε χάνονται αυτή την εβδομάδα

Η Athens Bar Week είναι εδώ και μερικά από τα πιο φημισμένα σποτ του πλανήτη καταλαμβάνουν με guests τις αθηναϊκές μπάρες. Τι θα παίξει, πότε και πού.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 04 Νοε 2025 | 18:26
ΣΤΟ BUONGIORNO 04 Νοε 2025 | 18:18

Μιμή Ντενίση: "Στην Ελλάδα, είμαστε σε πολύ κακή εποχή, νομίζω ότι περνάμε δεύτερο Εμφύλιο"

Η Μιμή Ντενίση τόνισε πως χειροκροτά την προσφορά στις γυναίκες και όχι την καλλιέργεια ανταγωνισμού

04 Νοε 2025 | 15:33

Νότης Σφακιανάκης: Η τρυφερή ιστορία αγάπης με την Κίλι Σφακιανάκη και τα συγκινητικά λόγια για εκείνη

Όταν ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε με λόγια αγάπης για τη σύζυγό του, Κίλι Σφακιανάκη πριν από 10 χρόνια.

ΚΟΜΨΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΣ 04 Νοε 2025 | 14:47

Η συνάντηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και της Τατιάνα Μπλάτνικ - Ποια κέρδισε το στοίχημα του στιλ;

H συνάντηση των δύο γυναικών στην Αμερικανική Πρεσβεία - Το μήνυμα της Τατιάνας Μπλάτνικ στα social media

04 Νοε 2025 | 14:31

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στο μπάνιο

Σύγχρονο, αλλά και minimal στους τόνους του λευκού και του γκρι το μπάνιο στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη.

04 Νοε 2025 | 14:29

Αλεξάνδρα Νίκα: Το unisex άρωμα με νότες εσπεριδοειδών που δεν αποχωρίζεται τον τελευταίο καιρό

Αν ψάχνεις signature scent με εσπεριδοειδή και διάρκεια, πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το άρωμα, που επιλέγει η Αλεξάνδρα Νίκα τελευταία.

H ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 04 Νοε 2025 | 13:40

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η απάντηση στα σχόλια για το φόρεμα που επέλεξε στα εγκαίνια του Grand Egyptian Museum

Η Μαρέβα Μητσοτάκη για την περίσταση είχε επιλέξει να φορέσει ένα maxi φόρεμα Zeus+Δione συνδυασμένο με κομψές γόβες.

04 Νοε 2025 | 13:04

Τα χτενίσματα και το κούρεμα που χαρίζουν απίστευτα νεανική όψη

Οι must try επιλογές που θα προσφέρουν αμέσως πιο νεανική και ξεκούραστη όψη.

04 Νοε 2025 | 13:04

Πώς να ντύνεσαι αν είσαι κάτω από 1,60

Styling tips από ...προσωπική εμπειρία.

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ 04 Νοε 2025 | 12:01

Η Χλόη Λιάσκου σε μία σπανιότατη δημόσια εμφάνιση στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης - Παραμένει γοητευτική στα 79 της χρόνια

Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τίμησε εμβληματικούς ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν σε μερικές από τις πιο καθοριστικές στιγμές του ελληνικού σινεμά της δεκαετίας του 1960.

ΣΤΟ EMBASSY THEATER 04 Νοε 2025 | 11:44

Ο Πέτρος Κόκκαλης στο πλευρό της συζύγου του Δήμητρας Ματσούκα - Στην πρεμιέρα της παράστασης "Η κόμισσα της φάμπρικας"

Η Δήμητρα Ματσούκα πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Η κόμισσα της φάμπρικας" σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή

Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΙΝΕ 25 ΕΤΩΝ 04 Νοε 2025 | 11:30

Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Στο πάρτι του γιου τους Νικήτα

Μία οικογενειακή γιορτή είχαν η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος

ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕΣ 04 Νοε 2025 | 11:20

Σήλια Κριθαριώτη - Αλεξάνδρα Νίκα: Ο ξέφρενος χορός στην ιδιωτική εκδήλωση για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Η Αλεξάνδρα Νίκα και η Σήλια Κριθαριώτη διασκέδασαν στην ιδιωτική μουσική εκδήλωση στο Κέντρο Αθηνών, που διοργάνωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τη νέα πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

04 Νοε 2025 | 11:09

Άντζελα Δημητρίου & Λευτέρης Πανταζής: "Ήμασταν πριν τα σκαλιά της εκκλησίας" - Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής μιλούν για τη σχέση τους και τη νέα συνεργασία τους

04 Νοε 2025 | 11:09

Μπήκε ο Νοέμβριος: Οι δερμάτινες μπότες ιππασίας που θα φοράς non-stop

12 ζευγάρια δερμάτινες μπότες που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ 04 Νοε 2025 | 06:24

H Aθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διασκέδασαν στον Σάκη Ρουβά και τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Μία νυχτερινή εξόρμηση πραγματοποίησε η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 04 Νοε 2025 | 06:21

Πρίγκιπας Γουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Μετακόμισαν στο παντοτινό σπίτι τους με τα τρία παιδιά τους

Το Forest Lodge έχει ήδη χαρακτηριστεί ως "παντοτινό τους σπίτι" της οικογένειας- Πλέον o πρίγκιπας Τζωρτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, δε θα μεγαλώνουν μέσα στα τείχη ενός παλατιού

03 Νοε 2025 | 22:00

Ερωτευμένη η Τζένιφερ Άνιστον: Μόλις επισημοποίησε τη σχέση της με τον Τζιμ Κέρτις

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε την πιο τρυφερφή ανάρτηση για τον νέο σύντροφό της, Τζιμ Κέρτις.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ 03 Νοε 2025 | 21:08

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Στο Ρίο ντε Τζανέιρο για το περιβάλλον μετά τη φονικότερη αστυνομική επιχείρηση με 121 νεκρούς

Το ταξίδι του Ουίλιαμ πραγματοποιείται ημέρες αφού ο βασιλιάς Κάρολος αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του τον τίτλο του πρίγκιπα

03 Νοε 2025 | 20:08

Δημήτρης Μακαλιάς για τηλεόραση: Πολύ σάλιο και μελάνι για πράγματα ανούσια και όταν είσαι έξω από τον χορό...

Ο Δημήτρης Μακαλιάς συμμετέχει στην παράσταση "Το σποτ" στο θέατρο Γκλόρια.

"ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ» 03 Νοε 2025 | 19:04

Το "θαύμα' που έζησε η Καινούργιου: "Πήγα να προσευχηθώ και σε λίγες μέρες έγινε - Το λέω και ανατριχιάζω"

"Άρχισα να βλέπω τη ζωή λίγο διαφορετικά", ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου

ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ 03 Νοε 2025 | 16:18

Γρηγοράκης για φυλάκιση τηλεοπτικού σεφ: "Μου είχε ζητήσει δανεικά, ήταν πάντα καλοπροαίρετος, παθιασμένος με τη δουλειά"

"Τον γνωρίζω προσωπικά, είναι ένας άνθρωπος ευγενικός, εργατικός και αυτοδημιούργητος", λέει φίλος και συνεργάτης του σεφ

VIRAL 03 Νοε 2025 | 16:18

Η Μαράια Κάρεϊ δίνει το σύνθημα για τα Χριστούγεννα με ένα νέο "it's time" βίντεο - Ξεκινά επίσημα η αντίστροφη μέτρηση

Η Μαράια Κάρεϊ τήρησε και φέτος την ετήσια παράδοσή της, κυκλοφορώντας το πολυαναμενόμενο βίντεο που ξεκινά επίσημα την αντίστροφη μέτρηση της εορταστικής περιόδου.

Η ΣΗΛΙΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ 03 Νοε 2025 | 15:36

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη βεράντα του σπιτιού της Σήλιας Κριθαριώτη που βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη

Η Σήλια Κριθαριώτη λίγες ώρες πριν από την εκδήλωση που έγινε στο Κέντρο Αθηνών υποδέχτηκε την νέα πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, στη βεράντα του σπιτιού της που είναι κυριολεκτικά κάτω από την Ακρόπολη

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ 03 Νοε 2025 | 14:36

Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη - Μαριάννα Λαιμού Γουλανδρή: Σε εκδήλωση εγκαινίων για σημαντικό σκοπό

Μητέρα και κόρη έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου συστήματος φωτισμού, CoeLux, στους χώρους του Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων

03 Νοε 2025 | 14:31

Family goals για τη Σοφία Καρβέλα: Φωτογραφίζει τον Θανάση Πανουργιά αγκαλιά με τα αγόρια τους

Μια οικογενειακή φωτογραφία πατέρα και γιων μοιράστηκε η Σοφία Καρβέλα.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΛΙ 03 Νοε 2025 | 13:42

Νότης Σφακιανάκης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του Κίλι - Σε βαρύ πένθος ο τραγουδιστής

Τραγικές ώρες βιώνει ο Νότης Σφακιανάκης καθώς η πολυαγαπημένη σύζυγός του Κίλι έφυγε από τη ζωή στα 62 της χρόνια

Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 03 Νοε 2025 | 12:59

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ έφτασε στη Θεσσαλονίκη - Είναι η επίτιμη καλεσμένη του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ θα βρίσκεται τέσσερις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια των οποίων θα παρευρεθεί σε μια σειρά εκδηλώσεων, προβολών και συζητήσεων, του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 03 Νοε 2025 | 11:56

Σήλια Κριθαριώτη: Stylish στην ιδιωτική μουσική εκδήλωση που έγινε για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη στο Κέντρο Αθηνών

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 03 Νοε 2025 | 11:45

Τζένη Μπαλατσινού: Χαμογελαστή στο πλευρό του συζύγου της - Φόρεσε την αμφιλεγόμενη τάση στις γόβες

Πιασμένοι από το χέρι έφτασαν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού στην εκδήλωση που έγινε στο Κέντρο Αθηνών για τη νέα πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

«ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ» 03 Νοε 2025 | 11:32

Σία Κοσιώνη: Βραδινή εξόρμηση στην Πλάκα με τον γιο της Δήμο

Χαλαρή εξόρμηση για τη Σία Κοσιώνη στην ιστορική συνοικία της Πλάκας μαζί με τον γιο της, Δήμο

«ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ» 03 Νοε 2025 | 11:23

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Οικογενειακή εξόρμηση σε παραδοσιακό ταβερνάκι στα Μετέωρα

Οικογενειακώς στα Ζαγοροχώρια και στα Μετέωρα η Ελένη Μενεγάκη - Με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους, Μαρίνα ανακαλύπτουν τις ομορφιές της Ελλάδας

03 Νοε 2025 | 11:06

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: "Ήμουν διαζευγμένος πατέρας που είχε εξαιρετικά καλή σχέση με τη μητέρα"

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε μία τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο του

03 Νοε 2025 | 11:06

5 παντελόνια που θα φοράμε όλο τον χειμώνα και δεν ξεπερνούν τα 20 ευρώ

Αυτά είναι τα παντελόνια που αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα σου.

03 Νοε 2025 | 11:06

Like Fillers: 7 skincare προϊόντα που δρουν όπως τα ενέσιμα

Δοκιμασμένα και αγαπημένα, προσφέρουν ένα αποτέλεσμα που μπορεί να συναγωνιστεί τα fillers.

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ 03 Νοε 2025 | 09:17

Νότης Σφακιανάκης: Πέθανε η σύζυγός του, Κίλι, ανήμερα των γενεθλίων του

Τραγικές ώρες για τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων του, 2 Νοεμβρίου, έχασε την πολυαγαπημένη του σύζυγο, Κίλι.

ΤΙ ΕΙΠΕ ON AIR 03 Νοε 2025 | 09:12

Η δήλωση της Γερμανού για την... αιώνια κόντρα Βανδή - Βίσση, που προκάλεσε αίσθηση [βίντεο]

Η παρουσιάστρια, με ένα σχόλιο που ξάφνιασε τους συνεργάτες της, αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή και στην πολύχρονη σύγκριση με την Άννα Βίσση. Η δήλωση έγινε viral.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 03 Νοε 2025 | 07:56

Το σπαρακτικό "αντίο" της Νικολούλη στη μητέρα της: Μου λείπεις κοριτσάκι μου, η απουσία με πληγώνει

Βαρύ πένθος βιώνει τα τελευταία 24ωρα η Αγγελική Νικολούλη, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 03 Νοε 2025 | 06:29

Αντριου: Μοναδικό στήριγμα oι κόρες του μετά την απόλυτη δημόσια ταπείνωση - Τι στάση θα κρατήσουν

Μετά τη "μεγαλύτερη βασιλική πτώση στη σύγχρονη ιστορία" όπως χαρακτηρίστηκε η αποπομπή του Άντριου, εκείνος δεν έχει "πουθενά αλλού να στραφεί" παρά μόνο στις κόρες του

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 03 Νοε 2025 | 06:17

Η Σία Κοσιώνη κυκλοφορεί το νέο της παιδικό βιβλίο - "Αρκεί που σ' αγαπώ εγώ"

Η Σία Κοσιώνη υπογράφει το νέο της συγγραφικό εγχείρημα που φέρει τον τίτλο "Αρκεί που σ’ αγαπώ εγώ"

ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 02 Νοε 2025 | 22:14

Στο Κέντρο Αθηνών η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ- Ποιοι πολιτικοί και επιχειρηματίες έδωσαν το παρών στον Αργυρό [εικόνες]

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ και ο γνωστός τραγουδιστής γνωρίστηκαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο, όπου η κ. Γκίλφοϊλ είχε δηλώσει ότι τον θαυμάζει ιδιαίτερα.

02 Νοε 2025 | 20:28

Μπιάνκα Κρασσά & Μάργκω Πατίτσα στο Λονδίνο | Πόσο μοιάζουν τα δύο κορίτσια

Η Μαριέττα Χρουσάλα μοιράστηκε μία φωτογραφία με τα δύο κορίτσια, Μπιάνκα Κρασσά & Μάργκω Πατίτσα

02 Νοε 2025 | 18:47

Στο μπάνιο της Μαίρης Συνατσάκη - 5 καλάθια από τη Zara Home όπως το δικό της

Το μπάνιο στο νέο της σπίτι μας έδειξε η Μαίρη Συνατσάκη.

ΝΕΑ ΖΩΗ 02 Νοε 2025 | 16:38

Το Άμπου Ντάμπι καλεί τον τέως πρίγκιπα Άντριου: Η πρόταση για εγκατάσταση σε βίλα αξίας 10 εκατ. λιρών

Ο σεΐχης Μοχάμεντ παρήγγειλε την πλήρη ανακαίνιση μιας ιδιωτικής βίλας μέσα στο συγκρότημα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

02 Νοε 2025 | 14:28

H Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη έγκυος στο πρώτο της παιδί - Η αποκάλυψή της

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

02 Νοε 2025 | 13:30

Δημήτρης Λάλος: "Με τη Μαριλίτα δεν εργαλειοποιούμε, προστατεύουμε τη σχέση μας"

Ο Δημήτρης Λάλος δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δύσκολες περιόδους της ζωής του, όταν αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα

ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!» 02 Νοε 2025 | 13:15

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: "Ασχολούμαι πολύ με τον εαυτό μου... Είμαι γεμάτος με ενοχές"

"Με την ζωή έρχομαι αντιμέτωπος συνεχώς με τον εαυτό μου, είμαι υπεραναλυτικός, απ’ όλα".

Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ 02 Νοε 2025 | 12:48

Πέτρος Κωστόπουλος για Βανδή - Μπισμπίκη: "Οι άνθρωποι όταν έχουν σχέση και είναι καλά, δε χρειάζεται να τη διαφημίζουν"

Ο Πέτρος Κωστόπουλος διαφώνησε με το ζευγάρι και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 02 Νοε 2025 | 12:15

Κατερίνα Λάσπα: "Έχω 3 "καμένα" συμβόλαια. Ενα με την ΕΡΤ... για τρίτη σεζόν δεν έγινε η συνεργασία μας"

"Δε βρίσκω το λόγο ύπαρξης των πρωινών εκπομπών" σχολίασε η Κατερίνα Λάσπα

02 Νοε 2025 | 12:11

Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη – Πέθανε η μητέρα της

Μεγάλο πένθος για την Αγγελική Νικολούλη, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ 02 Νοε 2025 | 10:55

Η νύχτα του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη: Μια φωνή πάνω από 40.000 κόσμος στο Καυτατζόγλειο

Σείστηκε το Καυτανζόγλειο στη συναυλία που έδωσε ο ΛΕΞ στην πόλη του, την Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου

02 Νοε 2025 | 10:27

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με νέο χρώμα μαλλιών - Τα στιγμιότυπα από το κομμωτήριο

Αέρας ανανέωσης για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου μετά την επίσκεψη της στο κομμωτήριο.

02 Νοε 2025 | 10:27

Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζει τον Κάρολο & τη Μπιάνκα στην Αγγλία

Ένα ταξίδι στην Αγγλία μαζί με τα παιδιά της έκανε η Βίκυ Καγιά.

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ 02 Νοε 2025 | 08:04

Αθηνά Οικονομάκου: "Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Λάνθιμο. Ήμουν 21 ετών"

Η επιχειρηματίας και ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο στη νέα ανάρτησή της.

Η «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΤΗΣ ΜΕΓΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ 02 Νοε 2025 | 08:03

Instagram VS Reality: "Ρομαντικό ραντεβού" για τη Μέγκαν η εξόρμηση στο γήπεδο με το Χάρι παρά τα γιουχαΐσματα

Οι αναρτήσεις της Δούκισσας του Σάσεξ από την εμφάνισή της με τον Χάρι στον αγώνα μπέιζμπολ όπου δέχτηκαν αποδοκιμασίες από δεκάδες χιλιάδες οπαδούς

01 Νοε 2025 | 23:24

"Τα πάντα μου": Ο Αντρέας Γεωργίου "λιώνει" για τη σύζυγό του

Ο Αντρέας Γεωργίου μοιράστηκε μία φωτογραφία με τη σύζυγό του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

01 Νοε 2025 | 22:53

Δημήτρης και Κωνσταντίνος Φερεντίνος | Οι δίδυμοι γιοι της Σοφίας Παυλίδου & του Χρήστου Φερεντίνου μεγάλωσαν

Ο Χρήστος Φερεντίνος μας έδειξε πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά που απέκτησε με τη Σοφία Παυλίδου.

01 Νοε 2025 | 21:44

Η Δανάη Μπάρκα μοιράζεται τη συνταγή της ευτυχίας της

H Δανάη Μπάρκα έχει βρει τον αλάνθαστο τρόπο για να είναι ευτυχισμένη.

ΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ 01 Νοε 2025 | 18:01

"Χρυσό αλεξίπτωτο" για τον Άντριου: Εφάπαξ και… χαρτζιλίκι μετά την καρατόμηση - Εξαψήφιο το ποσό

Μεγάλη οικονομική αποζημίωση και ετήσιο επίδομα για τον Άντριου μετά την αφαίρεση τίτλων από τον βασιλιά Κάρολο

01 Νοε 2025 | 17:50

Μαρίνα Καλογήρου: "Έχω δει πολλές φορές τον εαυτό μου να ζει σε μοναστήρι, ζω σαν μοναχή μέσα στον κόσμο"

Η ηθοποιός σε δηλώσεις αναφέρθηκε στο καλοκαίρι που πέρασε σε μοναστήρι

01 Νοε 2025 | 15:40

Η Βάσω Λασκαράκη μας βάζει στο τεράστιο σαλόνι της - Η μάζωξη για το "Σόι"

Η Βάσω Λασκαράκη μας δείχνει το εσωτερικό του σπιτιού της.

01 Νοε 2025 | 15:40

Ο Πάνος Ιωαννίδης σε μία σπάνια φωτογραφία με τον γιο του - Η εξόρμηση στο Πήλιο

Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε μία σπάνια ανάρτηση με τον γιο του από την πρόσφατη εξόρμησή τους.

ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!» 01 Νοε 2025 | 14:36

Δημήτρης Παπανώτας: "Δεν καταλαβαίνω τη Βανδή και τον Μπισμπίκη... Όλοι νιώθουν τουλάχιστον… Μαντόνα"

"Δεν καταλαβαίνω τη Βανδή και τον Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο που δεν μιλούν. Θα πάθαιναν τίποτα;"

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ 01 Νοε 2025 | 13:25

Σίσσυ Χρηστίδου για τα... καρμικά σημάδια του έρωτα: "Η γιαγιά μου είχε δει στο φλιτζάνι μου..."

H Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε με χιούμορ, παραλληλίζοντας με τις δικές της εμπειρίες

01 Νοε 2025 | 11:51

Αγνώριστη η Χριστίνα Μπόμπα - Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Η Χριστίνα Μπόμπα εμφανίστηκε στο Instagram αγνώριστη με άλλα μαλλιά.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ 01 Νοε 2025 | 10:26

Δέσποινα Καμπούρη για επιλόχειο κατάθλιψη: "Πήρα βοήθεια, πήρα αγωγή... Χρειαζόταν"

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως κι η ίδια είχε βιώσει μια δύσκολη περίοδο

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ; 01 Νοε 2025 | 08:03

"Στο χείλος του γκρεμού" η Σάρα Φέργκιουσον - "Δεν έχει πού να πάει", λένε οι φίλοι της

Σε δημοσιεύμα της Daily Mail, η Σάρα Φέργκιουσον φέρεται να είναι στο "χείλος του γκρεμού" και να "μην έχει πού να πάει"

ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 01 Νοε 2025 | 08:02

Ο Σάκης Ρουβάς σε παραδοσιακή ταβέρνα στην Ύδρα

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν χαμογελαστός και φιλικός με τους θαμώνες του εστιατορίου και τραγούδησε μαζί τους, με τη συνοδεία ορχήστρας που έπαιζε μουσική εκείνη τη βραδιά

ΣΤΟΝ ALPHA 31 Οκτ 2025 | 18:04

Γιώργος Πατούλης - Νάνσυ Κοιλού: Το καλοκαίρι θα βαφτίσουν τον γιο τους - Ποιο όνομα θα του δώσουν [βίντεο]

"Η Νάνσυ είναι ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, απλός και δεν της αρέσει καθόλου η δημοσιότητα" είπε ο Γιώργος Πατούλης

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ 31 Οκτ 2025 | 17:38
ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ 31 Οκτ 2025 | 17:14

Πλήθος επωνύμων στην πρεμιέρα της παράστασης "Η μητέρα του σκύλου" με την Υρώ Μανέ

Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, δημοσιογραφικού και πολιτικού χώρου έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης στο θέατρο Ακροπόλ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ 31 Οκτ 2025 | 17:06

"Το Σόι σου" επιστρέφει: Δείτε πρώτοι σκηνές από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Σε νέες περιπέτειες μπαίνουν οι Χαμπέοι και οι Τριανταφύλλου - Δείτε σκηνές που θα προβληθούν απόψε

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ INSTAGRAM 31 Οκτ 2025 | 16:20

Επιχειρηματίας η Δέσποινα Βανδή : Λανσάρει τη δική της σειρά με καλλυντικά

"Αποφάσισα να φτιάξω τα δικά μου προϊόντα έτσι όπως τα ονειρεύομαι", είπε η Δέσποινα Βανδή στην ανακοίνωσή της

31 Οκτ 2025 | 15:15
31 Οκτ 2025 | 15:01

Ποιος είναι ο σύντροφος της Δανάης Μπάρκα; Όσα έγιναν γνωστά

Όλα όσα έγιναν γνωστά για τη Δανάη Μπάρκα από το "Πρωινό".

31 Οκτ 2025 | 14:27

To γλυκό άρωμα που θέλουμε να φοράμε όλο το φθινόπωρο

Με διάρκεια που φτάνει τις 5 ώρες έντονης παρουσίας, αφήνει πίσω του μια αύρα κομψότητας.

31 Οκτ 2025 | 14:27

Αυτή είναι η νέα εμμονή στα τζιν που έχει την έγκριση του fashion crowd

Το τζιν που φοράνε όλα τα stylish girls ίσως βρεθεί και στη δική σου, χειμερινή γκαρνταρόμπα.

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ 31 Οκτ 2025 | 13:21
31 Οκτ 2025 | 12:40

Η Μαίρη Συνατσάκη μόλις έφερε τη νέα τάση στα νύχια που θα θέλεις να αντιγράψεις τώρα

Η Μαίρη Συνατσάκη δοκίμασε ένα ιδιαίτερο γαλλικό μανικιούρ σε αμυγδαλωτά νύχια.

31 Οκτ 2025 | 12:40
ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 26Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ 31 Οκτ 2025 | 11:57

Η Μαρί Σαντάλ απαθανατίζει τον Κωνσταντίνο Αλέξιο - Τι "προδίδει" η αλλαγή στην εικόνα του

Η αλλαγή στην εικόνα του Κωνσταντίνου Αλέξιου ίσως δεν είναι τυχαία και να συνδέεται με το γεγονός ότι πρόκειται να καταταχθεί στον ελληνικό στρατό

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΑΖΙ ΣΠΙΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ 31 Οκτ 2025 | 11:44

Βάσω Λασκαράκη: Στην κουζίνα με την κόρη της Εύα - Φτιάχνουν γλυκά για το Halloween

Η Βάσω Λασκαράκη και η κόρη της, Εύα Τσιμιτσέλη μπήκαν στους ρυθμούς του Halloweeen

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ 31 Οκτ 2025 | 11:30

H Κατερίνα Παπουτσάκη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον σύντροφό της - Στην πρεμιέρα του VANYA

Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε την παράσταση "VANYA" με τον Γιώργο Καραμίχο και φωτογραφήθηκε στον φακό.

ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ 31 Οκτ 2025 | 11:19

Η Τζένη Καζάκου στη θεατρική πρεμιέρα της μητέρας της, Τάνιας Τρύπη

Η Τζένη Καζάκου πόζαρε δίπλα στη μητέρα της Τάνια Τρύπη στη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης "Η μητέρα του σκύλου" όπου έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Ακροπόλ

31 Οκτ 2025 | 11:09

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Η Μαρία δεν ήρθε τυχαία στο Happy Day τότε"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πώς συνεργάστηκε με την Μαρία Αντωνά

31 Οκτ 2025 | 11:09

Ηλίας Ψινάκης: "Δεν μιλάω για αυτό το θέμα και δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν"

Η αντίδραση που είχε ο Ηλίας Ψινάκης σε ερώτηση του Φειδία Παναγιώτου

ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΣΤΑ ΑΧΛΑ 31 Οκτ 2025 | 06:05

Αγγελος Λάτσιος: Η τρυφερή αγκαλιά στη μητέρα του για τα 56α γενέθλιά της

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο Άγγελος Λάτσιος για τα γενέθλια της μητέρας του, Ελένης Μενεγάκη

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟΥ ΣΤΑΡ 31 Οκτ 2025 | 06:04

Ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε με κατακόκκινο πρόσωπο σε αγώνα baseball - Χαμός στα social media

Ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε κατακόκκινος σε αγώνα μπέιζμπολ, γεγονός που σχολιάστηκε από τους χρήστες των social media.

ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 30 Οκτ 2025 | 23:56

Χρήστος Φερεντίνος - Σοφία Παυλίδου: Η τρυφερή φωτογραφία με τους δίδυμους γιους τους για τα γενέθλιά τους

Ο Χρήστος Φερεντίνος δημοσίευσε μια φωτογραφία των δύο παιδιών του με την Σοφία Παυλίδου, Δημήτρη και Κωνσταντίνου

RARE IMPACT FUND 30 Οκτ 2025 | 21:54
ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ 30 Οκτ 2025 | 21:34

Βασίλης Τερλέγκας: Ο Σταμάτης Γονίδης μπορεί να μετακινήσει πράγματα με την πίστη του, έχει κάποια αγιότητα πάνω του [βίντεο]

Στη σημασία που έπαιξε η πίστη στη ζωή του αναφέρθηκε μέσω δηλώσεών του ο Βασίλης Τερλέγκας

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 30 Οκτ 2025 | 21:08

Free the Nipple: Η άκρως τολμηρή εμφάνιση της Σίντνεϊ Σουίνι στο κόκκινο χαλί του Variety - Η πύρινη ομιλία για τις γυναίκες [εικόνες]

Η Σίντνεϊ Σουίνι απογείωσε το nude trend στις επίσημες εμφανίσεις του 2025 στα red carpets - Οι αντιδράσεις και η στήριξη από τη Σάρον Στόουν

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 30 Οκτ 2025 | 19:36

Γιώργος Λάγιος: "Έχω υπάρξει τοξικός και χειριστικός στις σχέσεις μου, την χρησιμοποιούσα πολύ σαν εργαλείο"

"Ανυπομονώ να δω την εκπομπή της Παπίλα. Θέλω να δω αν θα τσακωθεί βαθιά και πυρηνικά"

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ 30 Οκτ 2025 | 19:09

Χρήστος Μάστορας: Σπάνια ανάρτηση με τη μητέρα του - "Είσαι όμορφη και μέσα και έξω - Σ’ αγαπώ"

Ο Χρήστος Μάστορας έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα του στο Instagram

N;EA DIKA;IVSH 30 Οκτ 2025 | 19:03

Γουίλιαμ και Κέιτ: Κέρδισαν δικαστική μάχη με το περιοδικό Paris Match - Για φωτογραφίες από διακοπές μαζί με τα παιδιά τους

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ υπερασπίζεται σθεναρά την ιδιωτικότητα της οικογένειας του, όταν δεν παρίσταται μαζί με την Κέιτ σε επίσημες εκδηλώσεις.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 30 Οκτ 2025 | 18:25

Αφοπλιστικός ο Σταμάτης Φασουλής: "Δεν ζω τη ζωή που θα ήθελα - Έπινα ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα"

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας μίλησε για τον θάνατο του Δ. Σαββόπουλου και τον επικήδειο που εκφώνησε στην κηδεία του.

ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ 30 Οκτ 2025 | 16:19

O Χουάν Κάρλος αρνείται ότι είχε παράνομο δεσμό με την πριγκίπισσα Νταϊάνα - "Ήταν ψυχρή και απόμακρη"

Στο βιβλίο, που έχει τον τίτλο "Réconciliation" ("Συμφιλίωση") ο αυτοεξόριστος βασιλιάς κάνει ειδική μνεία στην πριγκίπισσα Νταϊάνα για την οποία δεν είχε και τόσο θετική εικόνα

XΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ROYAL ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ 30 Οκτ 2025 | 15:56

"Αποδοκιμασίες" για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ σε αγώνα μπέιζμπολ - Γιατί εξοργίστηκαν οι οπαδοί

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ φάνηκε να αγνοούν αμήχανα τις αποδοκιμασίες, συνεχίζοντας να χαμογελούν.