Αποχώρηση περιλαμβάνει το σημερινό επεισόδιο του MasterChef.
Τρεις είναι οι υποψήφιοι, αφού Δημοσθένης και Σταύρος Βαρθαλίτης ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους για να μαγειρέψουν για την παραμονή τους μαζί με τον Ηρακλή, που από χθες είχε γίνει γνωστό ότι βγήκε στον... τάκο.
Ένα υπέροχο πιάτο από τον σεφ Παύλο Κυριάκη θα είναι το ζητούμενο της αντιγραφής για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Σε μια προσπάθεια, που όλα φαίνονται απλά, οι διαγωνιζόμενοι διαπιστώνουν ότι στο σημείο αυτό του διαγωνισμού τα πράγματα δεν μπορούν να είναι τόσο εύκολα.
Στο τέλος της ημέρας αυτής, οι φιλίες θα δοκιμαστούν με τον πιο έντονο τρόπο.
Πάντως, οι πιθανότητες για αποχώρηση δεν μοιράζονται στα τρία, αλλά στα δύο, αφού όπως έχει γίνει γνωστό, ο Σταύρος συγκαταλέγεται ανάμεσα στην τελική 6άδα, η οποία βγήκε από το ριάλιτι και επέστρεψε σπίτι λόγω κορονοϊού.
Έτσι, ένας εκ των Δημοσθένη και Ηρακλή θα βγάλει την ποδιά και θα φύγει, ο καθένας με τις δικές του πιθανότητες. Ο πρώτος έχει πλούσια εμπειρία από δοκιμασία αποχώρησης, ενώ ο δεύτερος μπορεί να έχει άγχος. Εκεί θα... ποντάρουμε κι εμείς, στην εμπειρία του Δημοσθένη και το άγχος του Ηρακλή και εκτιμούμε ότι θα αποχωρήσει ο δεύτερος.
Πρόκειται για εκτίμηση και όχι για ασφαλή πληροφορία. Άλλωστε το MasterChef είναι το παιχνίδι των ανατροπών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr