Μάχη για την κληρονομιά του Τζόνι Χάλιντεϊ, ποιους αποκληρώνει

Με τη διαθήκη αφήνει το σύνολο της περιουσίας του και των πνευματικών δικαιωμάτων του στη σύζυγό του.

maxi-gia-tin-klironomia-tou-tzoni-xalintei-poious-apoklirwnei
SHARE THIS
0
SHARES

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από το θάνατο του απόλυτου σταρ της Γαλλίας Τζόνι Χάλιντεϊ ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2017 και τα παιδιά του προσβάλλουν τη διαθήκη με την οποία τους αποκληρώνει.

"Έμαθα πριν από μερικές ημέρες ότι ίσως έγραψες μια διαθήκη αποκληρώνοντας εντελώς τον Νταβίντ και εμένα", γράφει η κόρη του, ηθοποιός Λορά Σμετ στην επιστολή αυτή που περιήλθε σε γνώση του AFP μέσω των δικηγόρων της. 

"Επέλεξα να δώσω μάχη", γράφει η Λορά Σμετ στη επιστολή που απηύθυνε στον πατέρα της, Τζόνι Χαλιντέι, μετά τον θάνατο του, έχοντας αποφασίσει να προσβάλει τη διαθήκη του.  "Πριν ακόμη από μερικές εβδομάδες μού έλεγες στο τραπέζι: 'Λοιπόν πότε θα κάνετε ένα παιδί;'. Αλλά τι θα μπορέσω να του μεταφέρω από εσένα, εσένα που θαυμάζω τόσο πολύ;". 

"Τόσες ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις. Για όλες αυτές τις φορές που έπρεπε να κρυφτούμε για να συναντηθούμε και να τηλεφωνηθούμε! Μου είναι ακόμη ανυπόφορο που δεν μπόρεσα να σε αποχαιρετήσω, μπαμπά, αυτό το ξέρεις τουλάχιστον; Κάθε βράδυ έρχεσαι να με δεις στον ύπνο μου, σε βλέπω: είσαι όμορφος, χωρίς κανένα τατουάζ, είσαι επιτέλους ελεύθερος και τρέχεις μέσα στην ομίχλη με ύφος εντελώς χαμένο και φοβισμένο", γράφει. 

"Σε καταλαβαίνω, μπαμπά, και επέλεξα να δώσω μάχη. Θα προτιμούσα αυτό να μείνει μέσα στην οικογένεια αλλά δυστυχώς στην οικογένειά μας έτσι συμβαίνει", γράφει η Λορά κλείνοντας την επιστολή με τη φράση: "Είμαι τόσο περήφανη που είμαι  κόρη σου. Σ΄αγαπώ Μπαμπά".

Δύο από τα παιδιά του ρόκερ Τζόνι Χαλιντέι, ο 51 ετών Νταβίντ Χαλιντέι και η 34χρονη Λορά Σμετ θα προσβάλουν τη διαθήκη του πατέρα τους, με την οποία αφήνει το σύνολο της περιουσίας του και το σύνολο των πνευματικών του δικαιωμάτων αποκλειστικά στη σύζυγό του, την Λετισιά.

Η Λορά Σμετ ζήτησε από τους δικηγόρους της να "προβούν σε όλες τις νομικές ενέργειες" για να προσβάλουν τη διαθήκη του πατέρα της Ζαν-Φιλίπ-Λεό Σμετ. Ο Νταβίντ Χαλιντέι είναι "συναιτητής" σε αυτή τη διαδικασία, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, ο Ζαν Βέιλ. 

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook