X

Μάξιμος Κωστόπουλος: Η επανένωση με την οικογένειά του στην Αθήνα

Ο Μάξιμος Κωστόπουλος εμφανίστηκε μαζί με τις αδερφές του Αμαλία και Αλεξάνδρ στο forum που διοργάνωσε η μητέρα του, Τζένη Μπαλατσινού

Γράφει: TheToc team

Διάλειμμα από τις σπουδές του στις ΗΠΑ έκανε ο Μάξιμος Κωστόπουλος και επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου μαζί με τις αδερφές του, Αμαλία και Αλεξάνδρα έδωσε το παρών στο forum που διοργάνωσε η μητέρα του, Τζένη Μπαλατσινού για τις γυναίκες. Σε στόρι που αναδημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού φαίνονται τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος να παρακολουθούν τη συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία της.

Διαβάστε Επίσης

Η Αμαλία Κωστοπούλου μαζί με τον σύζυγό της, Τζέικ Μέντγουελ ήρθαν στην Αθήνα γιατί σχεδιάζουν τον γάμο τους στην Ελλάδα. Η Αμαλία Κωστοπούλου πέρασε ποιοτικό χρόνο με τους γονείς της, την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο, τα αδέρφια της αλλά και τους παππούδες της από τη μεριά της μητέρας της. Μάλιστα, μοιράστηκε φωτογραφίες με τον παππού της, Βασίλη Μπαλατσινό και τη γιαγιά της, Σόνια.

Ο Βασίλης Μπαλατσινός με την εγγονή του, Αμαλία και τον σύζυγό της, Τζέικ Μέντγουελ
Η Αμαλία Κωστοπούλου με τη γιαγιά της, Σόνια
Χαλαρές στιγμές με τον μικρότερο αδερφό της, Παναγιώτη Αντώνιο