Μαζωνάκης-Πάολα-Παντελίδης έμπλεξαν με την ΕΛ.ΑΣ

Αντιμέτωποι με 2.000 άτομα της Ελληνικής Αστυνομίας και όλη την ηγεσία της βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης.

mazwnakis-paola-pantelidis-empleksan-me-tin-elas
SHARE THIS
0
SHARES

Οι τρεις τραγουδιστές είχαν μπλεξίματα με τον Νόμο την περασμένη εβδομάδα, αλλά ευτυχώς το τέλος για όλους τους ήταν... μελωδικό! Βέβαια, ο Παντελής Παντελίδης βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει και μία χάρη...

Όλα συνέβησαν αφού η  ΕΛ.ΑΣ επέλεξε να πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι τρεις τραγουδιστές, το Teatro Music Hall. Μάλιστα, η διασκέδαση έφτασε στα ύψη, με τους ένστολους που αυτή τη φορά είχαν βάλει τα πολιτικά τους ρούχα να αποχωρούν μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα.

Πιο επικοινωνιακός αποδείχθηκε ο Παντελής Παντελίδης, αφού όπως αναφέρεται στο Πρώτο Θέμα, αφιέρωσε το κομμάτι του «Διαταγές» στις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας. Πριν τραγουδήσει το τραγούδι του Αλκοολικές νύχτες», ζήτησε από όλους όσοι βρίσκονταν εκεί κάτι θα ζητούσαν και πολλοί άλλοι που διασκεδάζουν τις νύχτες: «Τώρα που είστε όλοι εδώ να μας υποσχεθείτε ότι δεν θα μας σταματάτε για αλκοτέστ»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook