
Ακόμη μια αμήχανη στιγμή στον αέρα της εκπομπής του Mega "Πάμε Δανάη", αφού οι συντελεστές τηλεφώνησαν στον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό.
Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν πήγαν σε παγοδρόμιο και αγωνίστηκαν στο curling. Εκείνη που δεν τα κατάφερε και έχασε, ήταν η Δέσποινα Καμπούρη, οπότε χρεώθηκε την ποινή.
Η ποινή της παρουσιάστριας ήταν να τηλεφωνήσει στον Γιώργο Παπαδάκη να του ευχηθεί περαστικά, καθώς νοσεί με κορονοϊό.
Η Δέσποινα Καμπούρη τον πήρε τηλέφωνο, με τον ίδιο όμως να τονίζει πως είναι χάλια και πως δεν θέλει να βγει στον αέρα.
Ο διάλογος:
Δ.Κ.: Είμαι η Δέσποινα Καμπούρη, από το Πάμε Δανάη, είστε στον αέρα της εκπομπής μας.
Γ.Π.: Μην το κάνετε παιδιά αυτό, είμαι χάλια, μην το κάνετε αυτό.
Δ.Κ.: Θέλαμε να σας πούμε περαστικά, κύριε Παπαδάκη.
Γ.Π.: Ευχαριστώ πολύ, μη με βγάλετε στον αέρα.
Δ.Κ.: Εντάξει, σας χαιρετούμε!
Γ.Π.: Φιλιά σε όλους.
Ο κορονοϊός χτύπησε το "Καλημέρα Ελλάδα": Μετά την Αναστασοπούλου και ο Παπαδάκης θετικός
Την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" χτύπησε ο κορονοϊός, καθώς μετά την Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε θετικός.
Μία ημέρα μετά το θετικό τεστ της Μαρίας Αναστασοπούλου, διαγνώσθηκε θετικός και ο Γιώργος Παπαδάκης και έτσι, η εκπομπή βγήκε στον αέρα χωρίς τους κεντρικούς παρουσιαστές της.
Ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε να αποχωρήσει πριν προλάβει να βγει στον αέρα και την εκπομπή παρουσίασαν από σήμερα ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Ηρώ Ράντου από το πλατό και η Μαρία Αναστασοπούλου από το σπίτι της.
Ο Γιώργος Παπαδάκης, μιλώντας τηλεφωνικά στην έναρξη της εκπομπής, αφού πείραξε την Μαρία Αναστασοπούλου λέγοντας "Μαράκι, μαζί είμαστε και σε αυτό", ενημέρωσε πως βρισκόταν στο γραφείο του και πως εκείνη τη στιγμή αποχωρούσε για το σπίτι του και ότι θα επιχειρήσει αργότερα να συνδεθεί μέσω Skype για να συμμετέχει στην παρουσίαση.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr