Δύο εμφανίσεις με κοστούμια επέλεξαν να κάνουν την εβδομάδα που πέρασε η Μέγκαν Μαρκλ και η Μπριζίτ Μακρόν.
Η δούκισσα και η πρώτη κυρία ντύθηκαν σε ασπρόμαυρους τόνους με κοστούμια σε δυο εντελώς διαφορετικές περιστάσεις.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Ιρλανδία, Χάρι και Μέγκαν βρέθηκαν στο στάδιο Croke Park που ανήκει στην Gaelic Athletic Association.
Εκεί η Μέγκαν έβγαλε το φόρεμά της και επέλεξε ένα άνετο και κομψό μαύρο κοστούμι Givenchy, το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες και λευκό τοπάκι.
Η πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, επέλεξε και εκείνη κοστούμι και μάλιστα κλασικό σμόκιν Louis Vuitton για μια επίσημη εμφάνιση σε δείπνο στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ (όπου κονταροχτυπήθηκε ξανά με τη Μελάνια Τραμπ).
Εκεί η Μακρόν ήταν πολύ κομψή μέσα στο πανάκριβο κοστούμι της, το οποίο συνδύασε και εκείνη με μαύρες γόβες.
Τόσο η 36χρονη δούκισσα όσο και η 65χρονη πρώτη κυρία "ψήφισαν" κοστούμι μέσα στο καλοκαίρι και πολύ καλά έκαναν, όπως προκύπτει.