Μελίνα - Survivor: Με ποιον τσακώθηκε πίσω από τις κάμερες πριν καταρρεύσει

Μετά τον χθεσινό αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Κολομβίας, δεν άντεξε, έσπασε ψυχολογικά και ξέσπασε σε κλάματα. Εκτός από τις συνεχόμενες ήττες υπάρχει κι άλλος λόγος.

melina---survivor-me-poion-tsakwthike-pisw-apo-tis-kameres-prin-katarreusei
SHARE THIS
0
SHARES

Η Μελίνα Μεταξά, μετά τον χθεσινό αγώνα του Survivor μεταξύ Ελλάδας και Κολομβίας, δεν άντεξε και έσπασε ψυχολογικά, ξεσπώντας σε κλάματα. 

«Ίσως μέχρι τώρα στο παιχνίδι να με βλέπουν όλοι και να νομίζουν ότι είμαι πάρα πολύ δυναμική. Αλλά αυτό το πράγμα δεν σημαίνει ότι είμαι πέτρα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν διάφορες πτυχές και ανάλογα με τις καταστάσεις αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Οπότε δεν θεωρώ ότι είναι καλό ένας πάρα πολύ δυναμικός άνθρωπος να είναι ταυτόχρονα και πάρα πολύ ευαίσθητος και αυτό το γεγονός το έχω αναγνωρίσει στον εαυτό μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και τα άτομα που είναι δίπλα μου το ξέρουν. Και σίγουρα δεν είναι κάτι, θα περάσει», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά.

 

Σίγουρα οι συνεχόμενες ήττες της ομάδας της έχουν καταβάλλει την παίκτρια όμως όπως αναφέρει το Youweekly.gr, υπήρξε και κάποιο περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες που συνέβαλε σε αυτό. 

Όπως αναφέρει άνθρωπος της παραγωγής, η Μελίνα είχε έρθει πολύ κοντά με τον Ηλία όσο ήταν στους Μαχητές και ξαφνικά οι σχέσεις των δυο χάλασαν. Ωστόσο, αυτό το "κοντά" ήταν καθαρά για διπλωματικούς λόγους, όταν είχε γίνει ο καυγάς με την παραγωγή που είχαν πιάσει την Μελίνα να τρώει κρυφά και το είχε σκάσει από την καλύβα της. 

 

Τότε, η Μελίνα είχε αποκαλύψει σε άτομα της παραγωγής ότι δεν ήταν μόνη της, αλλά μαζί της βρισκόταν και ο Ηλίας, όταν της έκαναν ανάκριση για το ποιος άλλος είναι στο κόλπο του φαγητού. Ο Ηλίας τότε, δεν είχε ξεσπάσει, αναγκαστικά όμως, προσπάθησε με διπλωματία να μην δώσει συνέχεια αφού ήταν στην ίδια καλύβα.  

Στο τέλος του αγωνίσματος της Κυριακής, όχι αυτού με την Κολομβία, η Μελίνα, μετά από μέρες που ήταν απομακρυσμένη από τον Ηλία τον έπιασε να του μιλήσει. Όπως αποκάλυψε άνθρωπος από την παραγωγή που ήταν μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα, ο Ηλίας ξέσπασε κατά της Μελίνας, για το γεγονός, ότι τότε με την κλοπή φαγητού την υποστήριξε και έβαλε κι εκείνος πλάτη, ότι έτρωγαν όλοι κρυφά, και μόλις πήγε στην άλλη ομάδα τα ξέχασε όλα και έγιναν αντίπαλοι!

 

"Έβλεπα ότι η Μελίνα προσπάθησε να απολογηθεί, χωρίς να μπορώ να ακούω ξεκάθαρα τι λέει, γιατί μιλούσε πιο σιγά και μετά χωρίστηκαν απότομα", αποκαλύπτει στο youweekly.gr η πηγή.

Όπως φαίνεται η παρεξήγηση με τον Ηλία την έχει καταβάλλει πολύ, καθώς όπως αναφέρουν οι πηγές από την παραγωγή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελίνα κλαίει, μετά από την Κυριακή που έγινε το ξέσπασμα... είναι ωστόσο πρώτη φορά που το κάνει on camera.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Survivor: H εκθαμβωτική Μις Κολομβία μονοπώλησε το ματς με την Ελλάδα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook