«Μελλοντική αγάπη της ζωής μου, είμαι εδώ μην απογοητεύεσαι»

«Υπάρχω. Είμαι εδώ. Σου μιλάω. Δεν πάω πουθενά. Μην εγκαταλείψεις. Μην απογοητεύεσαι. Είμαι η αγάπη που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα» - Εχεις γράμμα από την μελλοντική αγάπη της ζωής σου!

mellontiki-agapi-tis-zwis-mou-eimai-edw-min-apogoiteuesai
|
SHARE THIS
0
SHARES

Σας έχει τύχει να γνωρίσετε κάποιον, να ζητήσει το τηλέφωνό σας, να του το δώσετε και τελικά να μην σας τηλεφωνήσει ποτέ; Αναρωτιέστε συχνά αν υπάρχει η αγάπη της ζωής σας; Είστε από τους ανθρώπους που απογοητεύονται και πιστεύουν ότι δεν θα βρουν ποτέ το άλλο τους μισό; Τότε αυτό το γράμμα απευθύνεται και σε εσάς. Διαβάστε το:

Αγαπητή μελλοντική αγάπη της ζωής μου,

Το ξέρω. Θα έπρεπε να σου είχα γράψει νωρίτερα. Συγχώρεσέ με. Αλλά έχω την αίσθηση ότι έχεις αρχίσει να πιστεύεις ότι δεν υπάρχω. Κι όμως, υπάρχω. Και θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι είμαι πολύ κοντά σου. Είμαι έξω στη γωνία, κάτω από το δρόμο σου, είμαι στο Facebook, στο γραφείο σου, στο καφέ της γειτονιάς σου. Κοιταχτήκαμε μια φορά στο μετρό. Σε είδα σε ένα πάρτι. Είμαι ένας γνωστός σου που δεν θα μπορούσες να φανταστείς ότι είμαι η αγάπη της ζωής σου.

Εχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν. Δουλεύουμε ακόμα μαζί. Μπορεί, βέβαια, να μην έχουμε γνωριστεί ποτέ. Αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η κατάλληλη ώρα για μας. Και ξέρω ότι αναρωτιέσαι γιατί..

Είναι πραγματικά άδικο το γεγονός ότι έπρεπε να περιμένεις τόσο καιρό, να πας σε πολλά ραντεβού στα τυφλά, να ανεχθείς κακό σεξ, μέτριες σχέσεις και τώρα αισθάνεσαι παρεξηγημένη, κλαις από τη μοναξιά, τυλίγεις τα χέρια σου γύρω από ένα μαξιλάρι, για να μπορέσεις να κοιμηθείς το βράδυ. Λυπάμαι πολύ αγάπη μου. Σου αξίζει μια εξήγηση. Μέχρι εδώ. Μου πήρε πολύ χρόνο για να το παραδεχτώ πρώτα στον εαυτό μου και μετά σε εσένα. Σε παρακαλώ διάβασε όσα έχω γράψει παρακάτω. Είναι αληθινά.

Οι λόγοι που δεν συναντηθήκαμε ακόμα, είναι εξής (σε τυχαία σειρά):

1 . Δεν έχω αποφασίσει ακόμα πώς πρέπει να είσαι.

2 . Είμαι με το λάθος άτομο αυτή τη στιγμή.

3 . Δεν είμαι έτοιμος-η να αγαπηθώ άνευ όρων.

4 . Φοβάμαι ότι θα με απορρίψεις.

5 . Δεν ξέρω πώς να νιώσω ευτυχισμένος-η.

6 . Κρατώ σκοπίμως το μυαλό μου απασχολημένο, για να μην σκέφτομαι με την καρδιά μου.

7. Πρέπει να βγω με περισσότερα άτομα για να καταλάβω τι μου αρέσει και τι όχι.

8. Δεν θα είμαι σε θέση να σε εκτιμήσω, μέχρι να με τιμωρήσει η ζωή και να μου δώσει ένα γερό μάθημα.

9. Παραείμαι επικεντρωμένος στις ανάγκες μου.

10 . Δεν ξέρω πώς εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου και να σε αγαπήσω.

Προφανώς, δεν είμαι ο καλύτερος εαυτός μου ακόμα. Ακόμα ψάχνω να βρω ποιος είμαι και τι θέλω. Είμαι σίγουρος ότι αν συναντιόμασταν, δεν θα σου άρεσα όπως είμαι τώρα. Είναι πιθανό ότι δεν θα μπαίναμε καν στη διαδικασία να γνωριστούμε καλύτερα και θα έφευγα μακριά χωρίς να καταλάβω την αξία σου. Η ίσως να έπαιρνα το τηλέφωνό σου και να μην σε καλούσα ποτέ, για κάποιον από τους παραπάνω λόγους.

Εχε υπομονή μαζί μου. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή προσπαθώ να έρθω κοντά σου. Μην σπαταλάς άλλο χρόνο με την σκέψη μου, αν υπάρχω ή όχι. Συνέχισε να ζεις μια γεμάτη και συναρπαστική ζωή, ούτως ώστε όταν συναντηθούμε, να φέρουμε ο ένας στον άλλο χαρά, γιατί θα είμαστε ήδη ευτυχισμένοι.

Ξέρω ότι έχω αργήσει περισσότερο από όσο θα ήθελες. Αλλά υπάρχω. Είμαι εδώ. Σου μιλάω. Δεν πάω πουθενά.

Μην εγκαταλείψεις

Είμαι δικός σου για πάντα

Η αγάπη που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook