Μενεγάκη-Σπυροπούλου: Μόνο για κορίτσια[βίντεο]

Ποτέ δεν έκρυψαν την καλή τους σχέση η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Κρουαζιέρα έκαναν στα νησιά και αυτό το καλοκαίρι οι δυο παρουσιάστριες.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Η παράδοση σε μια παρέα που περνάει καλά δεν σπάει εέυκολα. Για αυτό και το φετινό καλοκαίρι, αφού η Ελένη Μενεγάκη αφιέρωσε τον περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και τον σύντροφό της, όπως και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έκαναν το ταξίδι τους φιλοξενούμενες του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά.

 

Οι δυο τους εμφανίστηκαν την περασμένη Κυριακή να ψωνίζουν στα σοκάκια της Μυκόνου, ντυμένες στα λευκά, χαμογελαστές και με διάθεση για ψώνια. Τις δυο παρουσιάστριες συνόδευαν η μικρότερη αδελφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και μια φίλη της, ενώ όταν ήρθαν αντιμέτωπες με τους παπαράτσι όχι απλά δεν αντέδρασαν,αλλά τους έστειλαν ένα χαμόγελο.

 


Η Ελένη Μενεγάκη, κρατώντας σακούλες με ψώνια από κατάστημα ρούχων και γνωστό κοσμηματοπωλείο του νησιού, έμεινε αρκετά βήματα πίσω, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν άφηνε ούτε λεπτό από το χέρι τη μικρή της αδελφή. Μάλιστα, οι φωτογράφοι, που δεν ήξεραν ποια είναι η έφηβη που ήταν μαζί τους τής ζήτησαν να τους δώσει λίγο χώρο για να φωτογραφίσουν τη Σπυροπούλου και τη Μενεγάκη. Η συνε΄χεια, λογική: η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha έβαλε τα γέλια, προσπαθώντας μετά από λίγτο να τους εξηγήσει ποιο είναι το κορίτσι.

*Πηγή φωτογραφιών: Hello

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook