Μέριλ Στριπ: Εντυπωσιάζει με πρόσωπο και σώμα τριαντάρας! Βίντεο

Στα 71 της χρόνια, και ενώ όπως διατείνεται δεν έχει κάνει την παραμικρή επέμβαση, ο λαιμός και τα χέρια της ήταν απολύτως σφριγηλά και λεία

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Me σώμα τριαντάρας εμφανίστηκε η Μέριλ Στριπ κλέβοντας ην παράσταση στα βραβεία SAG, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται αν έχει κάνει κάποια θεραπεία ή επέμβαση που την έχει μεταμορφώσει στα 71 της χρόνια, αλλά χωρίς ίχνος παραμόρφωσης…

Mε τα μαλλιά σηκωμένα ψηλά σε σινιόν, τον λαιμό, το ντεκολτέ, την πλάτη και τα χέρια τελείως γυμνά, ένα πράσινο μεταξωτό φόρεμα με φουρό, εντυπωσιακό μεγάλο τράιμπαλ κολιέ και τα μαύρα γυαλιά της που δεν αποχωρίζεται, η Μέριλ Στριπ έκλεψε την παράσταση στα βραβεία SAG. Στα 71 της χρόνια, και ενώ όπως διατείνεται δεν έχει κάνει την παραμικρή επέμβαση, ο λαιμός και τα χέρια της ήταν απολύτως σφριγηλά και λεία. Ηταν προφανές ότι ένιωθε αυτοπεποίθηση αφού ήταν περισσότερο αποκαλυπτική από ποτέ. 

Εχοντας εμφανώς χάσει βάρος, ίσως η υπέροχη εικόνα της να οφείλεται σε έναν συνδυασμό διατροφής και γυμναστικής που της επιτρέπει να έχει άψογο σώμα, χωρίς σημάδια της ηλικίας. Η ίδια έλεγε πάντα ότι δεν θέλει να κάνει πλαστική επέμβαση γιατί πιστεύει ότι με τον τρόπο αυτό αντί να βοηθάς, να βελτιώνεις τα σημεία του προσώπου που επιθυμείς, στρέφεις περισσότερο την προσοχή επάνω τους. Επίσης η ιδέα της παραμόρφωσης ή της αδυναμίας εκφράσεων είναι απολύτως απαγορευτικά για τη σπουδαία ηθοποιό. 

Aν και δεν ήταν η σειρά της να βραβευθεί φέτος στα SAG Awards, όπως γράφτηκε στο twitter με αυτή την εμφάνισή της κατόρθωσε να είναι πραγματικά η νικήτρια. Ή όπως σημείωσε κάποιος, είναι γεγονός: η Μέριλ Στριπ είναι ο θεός.