X

Μέσα στον κόσμο της Αμάλ: Δείχνει τη ζωή της μέσα στο πολυτελές σπίτι της

«Ο Τζορτζ φρόντισε τα παιδιά μας να πουν πρώτα τη λέξη Μαμά» αποκαλύπτει η Αμάλ, ενώ δείχνει άγνωστες πτυχές της ζωής της ποζάροντας στον φακό της Annie Leibovitz.

Γράφει: TheToc team

Η μοναδική Αμάλ Κλούνεϊ είναι το νέο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Μαΐου και ποζάρει στον φακό της Annie Leibovitz.

Η εντυπωσιακή φωτογράφηση συνοδεύεται με μία τρυφερή εξομολόγηση της δικηγόρου για πολλούς τομείς της ζωής της, στην οποία μεταξύ άλλων, μιλάει και για τα δίδυμα παιδιά της, την Ella και τον Alexander που θα συμπληρώσουν ένα χρόνο ζωής τον Ιούνιο.

Vogue

Οπως αποκάλυψε η ευτυχής μαμά, η οποία ισορροπεί ανάμεσα σε οικογένεια και εργασία, τα παιδιά έχουν αρχίσει να λένε λεξούλες όπως μαμά και μπαμπά, ενώ αποκαλυψε μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για τον υπέροχο σύζυγό της.

«Ο Τζορτζ φρόντισε τα παιδιά μας να πουν πρώτα τη λέξη Μαμά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αποκάλυψε, ότι ο γιος τους μοιάζει στον μπαμπά του, ενώ η κόρη είναι ολόιδια με εκείνη. Κάτι που είχε αποκαλύψει με χαρά και ο διάσημος ηθοποιός.

Ο Τζορτζ και η Αμάλ στη Βενετία πριν τον γάμο τους.Φωτογραφία: Sam Jones / Courtesy of Amal Clooney

Η γνωστή για την προσφορά της δικηγόρος ανθρώπινων δικαιωμάτων, προετοιμάζεται για το δικαστήριο.

Παρακάτω μας δείχνει την περούκα που φοράει στο δικαστήριο. «Την παίρνεις όταν είσαι ένας νέος δικηγόρος που δεν λαμβάνεις χρήματα», λέει. «Βγαίνεις έξω φορώντας κάτι για το οποίο έχεις ξοδέψει 1.000 δολάρια για κάτι που σε κάνει να φανείς πραγματικά άσχημη - ειδικά αν είσαι μελαχρινή» εξηγεί.

«Είναι επαγγελματίας και είμαι ερασιτέχνης» λέει ο Τζορτζ, ο οποίος έχει προσφέρει ανθρωπιστικό έργο. «Βλέπω κάποιον που βρίσκεται στην απόλυτη κορυφή του παιχνιδιού να κάνει τη δουλειά του καλύτερα από οποιονδήποτε έχω δει ποτέ» προσθέτει ο περήφανος σύζυγος.

Στην επόμενη φωτογραφία η Αμάλ συζητά στον καναπέ της με τη Nάντια Μουράντ, τη Γεζίντι που έπεσε θύμα κακοποίησης του ISIS, για την οποία έκανε αίτημα στα Ηνωμένα Εθνη τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Ντρέπομαι που τα κράτη δεν κατορθώνουν να αποτρέψουν ή ακόμα και να τιμωρήσουν τη γενοκτονία επειδή διαπιστώνουν ότι τα δικά τους συμφέροντα παρεμποδίζουν το δρόμο».

Τέλος, στον αγαπημένο της εσωτερικό κήπο, που σχεδίασε η ίδια.