X

Μεξικάνικες νύχτες για τη Σοφία Καρβέλα: Dinner στην αμμουδιά - Με σιθρού καφτάνι με λάμψεις

Το βράδυ της Πέμπτης, η Σοφία Καρβέλα μαζί με τους συνεργάτες της είχε ένα dinner - Το art de la table και η φωτιά επάνω στην αμμουδιά

Γράφει: TheToc team

Η Σοφία Καρβέλα ταξίδεψε στο Μεξικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις, προφανώς για τη φωτογράφιση κάποιας καμπάνιας μόδας. Η ταλαντούχα στιλίστρια και σχεδιάστρια μόδας, άφησε για λίγο τη βάση της στη Νέα Υόρκη και περνά κάποιες ημέρες στο πολυτελές θέρετρο Cuixmaia στο Μεξικό.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μοιράζεται εικόνες και βίντεο από την παραμονή της στο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που απλώνεται σε πολλά στρέμματα και διαθέτει πολυτελείς βίλες, εντυπωσιακές πισίνες, αλλά και πρόσβαση σε μία υπέροχη παραλία.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Σοφία Καρβέλα μαζί με τους συνεργάτες της είχε ένα dinner επάνω στην αμμουδιά. Η Σοφία Καρβέλα για την περίσταση επέλεξε ένα μάξι λευκό καφτάνι, σιθρού με λάμψεις και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με λευκές μπαλαρίνες. Στα στιγμιότυπα, από το dinner στην παραλία, το τραπέζι ήταν στρωμένο και δίπλα μία μεγάλη φωτιά, έδινε μία μαγική ατμόσφαιρα.