Παρακολουθώντας όλους τους κύκλους MasterChef, μπορεί να διακρίνει κανείς το μοτίβο επιλογής των συμμετεχόντων. Προφανώς απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν γνώση της μαγειρικής -έστω ερασιτεχνική- αλλά και ιδιαίτερη προσωπικότητα, αυτή που θα ενισχύσει το ριάλιτι στοιχείο της εκπομπής.
Συνήθως πρόκειται για ένα "μωσαϊκό" ανθρώπων μέσα από το οποίο ο τηλεθεατής θα βρει κάποιον από όλους αυτούς να ταυτιστεί, να συμπαθήσει και αντίστοιχα να αντιπαθήσει. Βλέποντας στις οντισιόν τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και κρίνοντας από τις γκάφες και τη φαινομενική αφέλειά της, κανείς ίσως δεν περίμενε ότι θα φτάναμε σήμερα να μιλάμε για την πρώτη Ελληνίδα γυναίκα MasterChef.
> Διάβασε ακόμη: Το ντάσι, το mirepoix, το παστινάκι και οι υπόλοιπες άγνωστες λέξεις του MasterChef
Το μαργαριτάρι που αποδείχθηκε διαμάντι
Δε θα σταθώ στο γεγονός ότι μία γυναίκα κατέκτησε τον τίτλο. Εν έτει 2021 δε χρειάζεται καμία περαιτέρω εξήγηση ότι ήταν καθαρά θέμα συγκυριών και όχι ικανοτήτων που μέχρι σήμερα τα ξημερώματα δεν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο.
Αντιθέτως, θα μείνω στη νίκη της Μαργαρίτας, που από τον πρώτο μήνα κιόλας έγινε η αγαπημένη του κοινού (μαζί με τον Τζιοβάνι και τον Παύλο) και που αν ψήφιζε ο κόσμος πάλι ο τίτλος δικός της θα ήταν.
Η συνέχεια στο Esquire.com.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr