Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη για το Met Gala το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά και τη μεγαλύτερη συνάντηση των ανθρώπων της μόδας. Μεταξύ των σημαντικότερων ονομάτων της σόουμπιζ, του κινηματογράφου και της μουσικής σκηνής που έδωσαν το παρών, τις εντυπωσεις έκλεψε μια royal. Η Σαρλότ Κασιράγκι, κόρη της Καρολίνας του Μονακό και ανιψιά του πρίγκιπα Αλβέρτου.
Μακριά από κιτς, φτερά και πούπουλα, η καλλονή royal από το πριγκιπάτο, έφτασε στη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον εκλιπόντα Καρλ Λάγκερφελντ εντυπωσιάζοντας με την απλότητα και τη σικάτη εμφάνισή της.
Η εγγονή του πρίγκιπα Ρενιέ και της λαμπερής πριγκίπισσας Γκρέις του Μονακό, ήταν η επιτομή της κλασικής κομψότητας φορώντας vintage δημιουργία Chanel από το 1996, την οποία συνδύασε με ένα αγαπημένο ζευγάρι μαύρα grosgrain πέδιλα του brand.

Η εμφάνισή της έκλεψε τις εντυπώσεις με την απλότητά της, αποδεικνύοντας ότι η ίδια δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να εντυπωσιάσει σε κάθε της εμφάνιση. Το σύνολό της αποτελούνταν από ένα δαντελένιο φόρεμα με φιόγκους, που είχε σικάτο σχέδιο στο μπούστο, ενώ έρεε στο πάτωμα. Από μέσα ήταν ντυμένη με παντελόνι και τοπ, όλα μαύρα.

Η καλλονή από το Μονακό επέλεξε ένα λαμπερό μακιγιάζ και έπιασε τα μαλλιά της ψηλά σε κομψό κότσο.


Καθώς η μελαχρινή καλλονή ανέβαινε τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, σταμάτησε για να φωτογραφηθεί με τις μούσες της Chanel, Κρίστεν Στιούαρτ και Σοφία Κόπολα.

H Κασιράγκι φοράει συχνά δημιουργίες με φιόγκους.
Μίνι φόρεμα με φιόγκους από τον οίκο Chanel φόρεσε στον γαμο της το 2019.
Η στιγμή που έγραψε ιστορία για την πριγκιπική οικογένεια του Μονακό
Ο Λάγκερφελντ έντυσε τις πιο διάσημες ηθοποιούς και τα κορυφαία σούπερ μόντελ στον κόσμο, αλλά είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του για την πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό. Από τη συνάντησή τους τη δεκαετία του 1970 μέχρι τον θάνατό του το 2019, η Καρολίνα και ο Καρλ ήταν αχώριστοι.

Εκτός από τη μητέρα της, και η Σαρλότ είχε μια πολύτιμη σχέση με τον αείμνηστο σχεδιαστή και τώρα είναι πρεσβευτής και εκπρόσωπος της Chanel, όπου ο Λάγκερφελντ υπηρέτησε ως δημιουργικός διευθυντής από το 1983 μέχρι τον θάνατό του το 2019.

Η φωτογενής Κασιράγκι έχει περπατήσει ακόμη και στην πασαρέλα της Chanel - κάνοντας ιππασία με το άλογό της.

Την έχουμε δει συχνά να φοράει δημιουργίες του διάσημου γαλλικού οίκου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr