X

Μίνα Αρναούτη: Για πρώτη φορά κάμερα κατέγραψε νυχτερινή της έξοδο

Υποβασταζόμενη και χρησιμοποιώντας πατερίτσες έφτασε σε νυχτερινό κέντρο η Μίνα Αρναούτη, η οποία φάνηκε χαλαρή και ευδιάθετη.

Γράφει: TheToc team

Είναι η πρώτη φορά που η Μίνα Αρναούτη, εμφανίζεται μπροστά σε κάμερα μετά το μοιραίο τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Μετά από μια περιπέτεια πολλών μηνών και πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, η Αρναούτη στέκεται ξανά στα πόδια της χρησιμοποιώντας πατερίτσες.

Τα πλάνα εξασφάλισε η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η 30χρονη βρέθηκε στην Αθήνα για εξετάσεις (από τη Μυτιλήνη όπου ζει), και δεν πέρασε απαρατήρητη.

Εφτασε στο μαγαζί υποβασταζόμενη από μία φίλη της ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν αντιλήφθηκε την παρουσία κάμερας.