Μις Τουρισμός: Η εγκατάλειψή της ως βρέφος, η ζωή με τον βασιλιά τσιγγάνων

"Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι φυσικοί μου γονείς".

mis-tourismos-i-egkataleipsi-tis-ws-brefos-i-zwi-me-ton-basilia-tsigganwn
SHARE THIS
0
SHARES

Η Μις Τουρισμός 2012, Έλενα Κωνσταντινίδου, ένα κορίτσι που διακρίθηκε στον χώρο της ομορφιάς, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε με λεπτομέρειες για την ιστορία της ζωής της, που θα μπορούσε να είναι ακόμα και σενάριο ταινίας

Η Έλενα Κωνσταντινίδου την ημέρα της ανάδειξής της στα Καλλιστεία ομορφιάς.
Η Έλενα Κωνσταντινίδου την ημέρα της ανάδειξής της στα Καλλιστεία ομορφιάς.

Το κορίτσι που από τη χρονιά της διάκρισής της έχει κάνει βασικές αλλαγές στην εμφάνισή της, εξομολογήθηκε την εγκατάλειψη της όταν 3 ημερών από τους βιολογικούς γονείς της στην πόρτα των θετών της γονιών: «Η μητέρα μου μού έλεγε από μικρή ότι είχα δύο μανούλες, οπότε κάπως μου προετοίμασε το υποσυνείδητό μου και στις πρώτες τάξεις του δημοτικού την ρώτησα αν ήμουν υιοθετημένη. Έπαθα το πρώτο σοκ εκεί, κλείστηκα στο δωμάτιό μου. Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι φυσικοί μου γονείς. Άνοιξε την πόρτα η μαμά μου και έχει πάθει σοκ! Με παίρνουν μέσα, βλέπουν το σημείωμα, καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται και κίνησαν κάποιες διαδικασίες για τη νομιμοποίηση της διαδικασίας. Προσπαθούσαν πολλά χρόνια να κάνουν παιδί και ήταν κάτι σαν δώρο Θεού».

Μίλησε και για τη γνωριμία, τη ζωή και την απόκτη παιδιού με τον «βασιλιά» των τσιγγάνων: «Γνώρισα στο χωριό τον πρώην άντρα μου και κάναμε ένα παιδί. Η αλήθεια είναι ότι δεν παντρευτήκαμε ποτέ γιατί η μαμά μου ήταν εντελώς αντίθετη με όλο αυτό. Είχε δίκιο γιατί η διαφορά στη νοοτροπία έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο. Ούτε εγώ μπορούσα να επικοινωνήσω όπως ήθελα με τους ανθρώπους εκεί. Εγώ ήθελα να ακούω τζαζ μουσική κι αυτός ήθελε να πάμε στα μπουζούκια».

 

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε:

 

Φωτο: NDP

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook