Μόνικα Λεβίνσκι: «Ημουν παρθένα...»

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της εδώ και 10 χρόνια, μιλά για τη χειρότερη μέρα της ζωής της, τονίζοντας: «Ημουν παρθένα στην ταπείνωση»

monika-lebinski-imoun-parthena
|
SHARE THIS
0
SHARES

«Θυμάμαι καλά εκείνη τη μέρα, Ηταν μια από τις χειρότερες της ζωής μου. Ημουν παρθένα στην ταπείνωση μέχρι εκείνη την ημέρα...».

Η Μονίκα Λεβίνσκι μιλά μπροστά στην κάμερα για πρώτη φορά εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια για τη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί την Κυριακή από το National Geographic.

«Ηουν η πιο ταπεινωμένη γυναίκα στον κόσμο» δηλώνει η 40χρονη σε απόσπασμα, το οποίο προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή του NBC, Today.

Η Λεβίνσκι χαρακτηρίζει την εμπειρία «ανυπόφορη» και θυμάται τις εποχές που διάβαζε γι' αυτήν χαρακτηρισμούς όπως «χαζή, πόρνη, bimbo και άλλα... Το ότι βρισκόμουν στη μέση αυτής της θύελλας μου προκαλούσε τρόμο και σύγχυση! Εκ των υστέρων πιστεύω ότι πολλά από όσα έγιναν τότε είχαν τις ρίζες τους στο ότι είμαι γυναίκα».

Υστερα από χρόνια σιωπής, η Λεβίνσκι επέστρεψε στη δημοσιότητα τον προηγούμενο μήνα με μια συνέντευξη στο Vanity Fair, στην οποία έλεγε ότι είναι καιρός να κάψει και να θάψει το μπλε φόρεμα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook