![Μούσα του Gucci στα 79 της η Βανέσα Ρεντγκρέιβ [Εικόνες - Βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x428/crop/both/files/articles/3/article_117209/mousa-tou-gucci-sta-79-tis-i-banesa-rentgkreib_2.w_hr.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ, γεννημένη στις 30 Ιανουαρίου του 1937, είναι Αγγλίδα ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης καθώς και πολιτική ακτιβίστρια.
Η βετεράνος ηθοποιός, η οποία πριν από λίγους μήνες βρέθηκε στην Ελλάδα για να συμπαρασταθεί στους πρόσφυγες, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Gucci.
![Μούσα του Gucci στα 79 της η Βανέσα Ρεντγκρέιβ [Εικόνες - Βίντεο]](https://www.thetoc.gr/images/articles/3/article_117209/upl57e68562b9d6a.jpg)
Ο δημιουργικός διευθυντής του brand, Alessandro Michele, ο οποίος τρέφει μεγάλη εκτίμηση για κάθε τι αγγλικό, επέλεξε την Ρεντγκρέιβ, τη σημαιοφόρο του διαχρονικού βρετανικού στυλ, ως τη νέα μούσα του.
Η Ρέντγκρέιβ έχει μια μακρόχρονη σχέση με το εμπορικό σήμα, αφού είχε λανσάρει τις εμβληματικές τσάντες μπαμπού της Gucci το 1960 στην ταινία Blow-Up.
![Μούσα του Gucci στα 79 της η Βανέσα Ρεντγκρέιβ [Εικόνες - Βίντεο] - εικόνα 2](https://www.thetoc.gr/images/articles/3/article_117209/upl57e684ec6c03e.jpg)
Η 79χρονη ηθοποιός βετεράνος, φωτογραφήθηκε από τον Glen Luchford στο αρχοντικό Chatsworth House, φορώντας κομμάτια από τη νέα συλλογή της Gucci.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την νέα καμπάνια.
.
![Μούσα του Gucci στα 79 της η Βανέσα Ρεντγκρέιβ [Εικόνες - Βίντεο] - εικόνα 3](https://www.thetoc.gr/images/articles/3/article_117209/upl57e683c47d482.jpg)
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr