Είναι οριστικό:Η Μπάγια Αντωνοπούλου άρχισε πρόβες για το Survivor Πανόραμα

Τελικά «έφαγε» τη θέση από τη Σπυροπούλου η οποία δεν θα παρουσιάσει το Survivor Πανόραμα που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες.

mpagia-antwnopoulou-ksekinise-probes-gia-to-survivor-panorama
SHARE THIS
0
SHARES

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε για πρώτη φορά on camera τι συμβαίνει με το Survivor Πανόραμα, το οποιο θα παρουσιάσει. Παράλληλα μίλησε για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και το αν ήρθαν σε αντιπαράθεση. 

Αρχικά ανέφερε:

«Είμαι ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα κάνω το Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΪ… Είναι κάτι που μου ταιριάζει και περιμένω να ξεκινήσουμε με ανυπομονησία… Κάνω πολλές πρόβες, συζητήσεις…»! 

Για το αν θα έχει συμπαρουσιαστή στην εκπομπή, είπε: 

«Ο σταθμός θα αποφασίσει ποιοι θα πλαισιώνουν την εκπομπή! Εγώ δεν μπορώ να σας πω κάτι από όλα αυτά που έχουν ακουστεί… Διαβάζω και ακούω ονόματα που δεν τα έχω ακούσει από τον ίδιο τον σταθμό! Όταν ο σταθμός πάρει τις αποφάσεις του θα ανακοινωθεί! Το Survivor Πανόραμα θέλει και τον δημοσιογραφικό χειρισμό… δεν είναι κάτι που το νιώθω ξένο…». 

Όσο για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τόνισε: 

«Δεν ισχύουν οι φήμες. Με την Κωνσταντίνα γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε τηλεόραση. Δεν υπήρχε μεταξύ μας καμία αντιπαράθεση…». 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook