X

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Μύρωνας Στρατής - Έφυγε άρον άρον από την Πάτρα που τραγουδούσε για να προλάβει!

Αν και το μωράκι γεννήθηκε πρόωρα χαίρει άκρας υγείας.

Γράφει: TheToc team
NDP

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Μύρωνας Στρατής. Τα ξημερώματα η σύντροφός του Κατερίνα έφερε στον κόσμο έαν υγιέστατο αγοράκι. Παρότι το μωρό γεννήθηκε πρόωρα και συγκεκριμένα ένα μήνα νωρίτερα χαίρει άκρας υγείας, όπως και η μητέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την είδηση έκανε γνωστή ο φίλος του γνωστού τραγουδιστή, Παναγιώτης Χατζηδάκης μέσα από την εκπομπή του Alpha "Καλύτερα δε γίνεται".

"Σήμερα τα ξημερώματα ο Μύρωνας έφυγε εκτάκτως από την Πάτρα που τραγουδούσε, να προλάβει. Γέννησε τελικά η Κατερινούλα. Να του ζήσει. Ένα υγιέστατο αγοράκι. Ήθελε να βγει πριν την ώρα του. Γεννήθηκε ένα μήνα νωρίτερα, αλλά είναι μια χαρά. Γεννήθηκε με πολλά μαλλιά. Είναι όλοι μια χαρά" είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του παιδιού τους.