Μπαμπάς ο Τότσικας- Γέννησε δίδυμα η Ρούλα Ρέβη

Συγκινημένοι, ευτυχισμένοι και με την αγκαλιά τους γεμάτη με τα δίδυμά τους. Αποστόλης Τότσικας-Ρούλα Ρέβη έγιναν γονείς σήμερα. Οι λεπτομέρειες.

mpampas-o-totsikas--gennise-diduma-i-roula-rebi
SHARE THIS
0
SHARES

Τη μεγαλύτερη ευτυχία ζουν εδώ και λίγες ώρες ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη. Η φωτογράφος έφερε στον κόσμο τα δίδυμά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. 

 
Ο γιος τους ζυγίζει ένα κιλό και 500 γραμμάρια, ενώ η κόρη τους ένα κιλό και 800 γραμμάρια. Και τα δυο μωρά είναι υγιέστατα, αν και επειδή γεννήθηκαν πρόωρα στον 7ο μήνα θα πρέπει να φιλοξενηθούν σε θερμοκοιτίδα, ενώ η Ρούλα Ρέβη ξεκουράζεται μετά την καισαρική.
 

Ο Αποστόλης Τότσικας δεν την άφησε μόνη ούτε λεπτό, αφού βρισκόταν μαζί της στο χειρουργείο.  Η σουίτα της φωτογράφου στο ΙΑΣΩ γέμισε πολύ γρήγορα λουλούδια, κάρτες και τεράστιους λούτρινους κούκλους, με τα τηλέφωνα να χτυπούν συνεχώς από τους φίλους που ήθελαν να ευχηθούν στο ζευγάρι. 

Η ευτυχισμένη μαμά ανάρτησε γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με δυο μπαλόνια -γαλάζιο και ροζ- ευχαριστώντας για τις ευχές και γράφοντας με νόημα: «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας!!!!», με τους φίλους και τους ακολούθους να στέλνουν τις ευχές τους και διαδικτυακά.

 
  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook